Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redaktorka

ręcznie szyte pościele firmy MyLoLiBe

Polecane posty

Gość Fajny pomysł
Naprawdę!!Wszystko ładnie wygląda :) Ja bym się skusiła

Jeśli chodzi o cenę to jest ok i kupiłabym gdyby mi sie jakaś pościel spodobała :) a nie ma na to szansy bo żadnego kompletu nie widać dokładnie, tylko jakieś żałosne kawałki :o

Gość redaktorka
zapraszam na stronę na facebooku MyLoLiBe , tam Paula ma wiecej zdjęć

Gość redaktorka
???

Tak sobie myślę, że zwykła pościel z porządnego materiału szyta maszynowo kosztuje tyle ile ta szyta ręcznie. I tak sie zastanawiam czy materiał jest kiepski czy kogoś wykorzystujecie żeby to szył za bezcen :o Jak dla mnie materiał, szycie i wasz zysk razem powiniey wynieść przynajmniej 400 złotych żeby wszystko mogło być uczciwie szyte ręcznie, bez oszukaństwa i wyzysku

Gość redaktorka
Po pierwsze nie my bo szyje to jedna osoba, w domu, na swojej maszynie :)

Gość flora pro aktif
fajna pościel tylko strona kiepska, nieprzyjazna klientowi.

No to jakie ręcznie skoro na maszynie szyje????????????? W takim razie ja mam wszystkie pościele szyte ręcznie i ubrania też :D Jesteście oszustkami bo szyte ręcznie to jak ktoś siedzi i szyje igłą i nitką!!!!!

Gość poli ana
autorko fajne i ciekawe te posciele, ale tepierwsze zdjecia sa trocje malo marketingowe, przynajkmniej w mojej ocenie te posciele jakies pozwijane w rulony, nie widac ich calego uroku (pierwsze zdjecia) ja dalabym na poczatek zdjecia zwiekszej perspektywy,lacznie z lozkiem i kawalkiem pokoju

Gość redaktorka
Nie do mnie z jakimiś sugestiami... to juz do wykonawczyni...ja poprostu pisze o niej artykuł. Kokardko, proszę nie do mnie z pretensjami. Jak dla mnie mózg tez ktoś uszył ci ręcznie

Gość flora pro aktif
no właśnie, zdjęcia powinny być lepsze - łóżeczku, poszwy założone na kołdrę i poduszkę, fajne byłyby też ochraniacze na boki - mamy często chcą kupić cały komplet. do tego lepiej widoczne ceny, formularz zamówieniowy dla klienta, informacja kto co gdzie jak i dlaczego to szyje, informacja z jakich tkanin, czy mają atesty i certyfikaty

Gość redaktorka
Ludzie ja pytam o opinie co do kolorów itd. Takie które umieszcze w artykule. Nie do mnie z sugestiami bo nie ja to prowadze!

Kolory są i tak każdy ma inny gust, więc to zupełnie nieważne. Istotne za to jest to, że reklamujecie coś jako szyte ręcznie, gdy tymczasem jest szyte maszynowo, a to już jest oszustwo.

Gość Antracyt
Wygląda nieźle, ale ja wolałabym z polskimi napisami. Przejadła mi się ta angloamerykanofilia.

Gość zonaKraka
Ciężko ocenić jak pościele widać całe dwie, jedną z daleka i tylko tą w matrioszki lepiej... Wzory na zdjęciach niewyraźne i raczej nikt by nie szalał z kupowaniem na podstawie takich zdjęć. Autorka pisze o kołder kach, a przecież to kocyki, bez wypełnienia... Brakuje informacji istotnych dla klienta, podany jest tylko rozmiar i gatunek materiału. Pościel, czy raczej kocyki, NIE SĄ szyte ręcznie!! Co z tego że to produkcja na zamówienie- to jest szycie maszynowe, nie mówiąc już o tym że z gotowych materiałów- gdyby tam były ręcznie naszywane aplikacje, hafty itd. można by mówić o rękodziele... Jedyny plus jaki widzę- naprawdę ładne wzory i chętnie dowiedziałabym się gdzie taką fajną bawełnę można kupić. Autorko, pytasz co myślimy o pościelach, to piszemy...

Gość kupuję pościel od producenta
polskiego z satyny bawełnianej, z dwustronnym wzorem, zamykaną na suwaki. Kosztuje od 50 do 80 zł za komplet nie wiem skąd te ceny - 250 ł??

Gość skoro chcialas, to masz
ta posciel w pieski jakas taka zmechacona :O