Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoooooooo

Nie uważacie że lepiej być blondynką niż brunetką?

Polecane posty

Gość brunetka:D
nie,nie uważamy

Gość didi200
pewnie,że blondynką. Są dużo słodsze o zazwyczaj ładniejsze:)

Gość didi200
Ja akurat jestem blondynką,ale czasami od słońca w lato trochę mi się kolor zmienia i wpada w rudy. Piegi też mam:P ale nie zgadzam się z opinią wyżej.

Gość buenavistaxxx
Ja tam brunetką jestem ale chciałabym być blondynką - blond włosy są śliczne, przez jakiś czas farbowałam na blond ale strasznie niszczy wlosy więc zrezygnowałam - przy moich grubych długich włosach naprawde ciężko było zrobić z nich platynkę - no ale BLOND NA + :)

Gość didi200
Faktycznie nie opłca się robić z ciemnych blondu. Koleżanka miała śliczne długie i zdrowe włosy ciemne i bardzo chciała blond. Minęły juz prawie 2 lata, wróciła do swojego koloru,ale włosy nadal nie mogą jej sie zregenerować i są nie ładne;/

Gość buenavistaxxx
No ja tez juz ponad rok wracam do swojego koloru ale to juz nie to co było wcześniej, no ale z drugiej strony to tylko włosy wkońcu odrosną:) no ale sentyment do blondu pozostał;p

Gość didi200
ogólnie wydaje mi sie,że na ciemnych chyba mniej widać zniszczenia....

Gość buenavistaxxx
Na ciemnych moze i tak ale najgorzej zniszczone włosy widać na czarnych - wręcz u niektórych dziewczyn można zauważyć białe odłamane końcówki na włosach, tak specyficznie to wygląda nie wiem czy wiecie o co mi chodzi takie jakby kulki na końcówkach.

Gość didi200
uuuuu powiem Ci,że jak tak piszesz to teraz sobie przypominam,że faktycznie tak maja dziewczyny niektóre,ale to juz mi naprawdę aż ich szkoda:/