Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karnettaaa22

Obrywa mi sie za to ze nie jestem posłuszna...

Polecane posty

Gość karnettaaa22

...rodzicom. W weekend ma przyjechac moja fałszywa siostra wraz ze swoim facetem i jakąś tam jej koleżanką. Nie trawie sowjej siotry moze powiecie że w tym momencie za bardzo rządzi mną gniew ale wiele razy probowałam sie pogodzic z nia niestety owinęła sobie wokół paluszka mamusie i kilak razy słyszłam jak niesprawiedliwie mnie oceniała w rozmowie z nią. Niestety jestem najmłodsza z rodzenstwa i od zawsze byłam popychadłem. Jako że nie mamy w domu wystarczającą ilość łóżek dla tylu osob każde jej kolezaneczka musi spac na moim łóżku wiec ja musze nocowac wtedy u mojego faceta. Powiedziałam dziś matce że nie pozwole sobie na tego typu zachowanie i wstawie zamek w dzrwiach.Na co ona że jestem egoistką i że żałuje że mnie utzrymuje..że jestem nierobem.

Gość ikeno87
Najlepsze wyjście wyprowadz sie.

Gość whedif
a nie jesteś nierobem? uspokój się smarkulo idź do swojego faceta i pobawcie się w doktora pozdro

Gość karnettaaa22
up up up

Gość karnettaaa22
Aktualnie studiuje wiec nierobem raczje nie jestem. Oczywiście chciałabym pracować by nie brac kasy od mojej matki.

Gość apropossss
nierobem będzie dopiero, kiedy skończy studia - ale za to nie byle jakim nierobem - wykształconym!

Jak wybrałes sobie taki kierunek z choooja wziety po którym nie ma pracy to napewno bedziesz wykształconym nierobem:O Tylko ludzie nierozgarnieci nie mogą sobie znalezc pracy:O Zawsze lepiej jest marudzic...

Gość whedif
nie tyle nierozgarnięci co leniwi. ciesz się że chociaż chłopaka masz który to toleruje, i myśl gdzie będziesz spać jak i on cie wyjebie, nierobie