Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rotwerd111

W jaki sposób podarować mężczyźnie prezent?

Polecane posty

Gość rotwerd111

Witajcie. Mój mąż ma niedługo urodziny, kupiłam mu portfel, ale mam pewien dylemat - nie wiem, czy mam mu go dać z tymi wszystkimi papierkami, jakie są w środku, czy może powinnam je wyjąć. Ponadto wcześniej jest jego rodzinna impreza (ja miałam mu wyprawić dwa dni przed urodzinami, w sobotę, a rodzinne spotkanie jest tydzień wcześniej) i nie wiem, czy powinnam dać mu ten prezent przy nich (jeżeli oni też mu coś dadzą ,nawet nie wiem...) czy poczekać, aż spotkamy się u mnie? Niby taki głupi problem, a jednak...

Gość jak to jest ...
spotkamy się u mnie? To ty nie mieszkasz razem z mężem?

Gość rotwerd111
No mieszkamy razem, u mnie w domu niestety jeszcze, bo mały domek dopiero jest w budowie. A ta cała rodzinna impreza jest u niego w domu. I nie wiem, czy na niej dać mu ten portfel, czy czekać do tej soboty, co ja mu miałam zorganizować "przyjęcie".

Gość no prosze cie
jak uprawicie sex ?

Gość rotwerd111
normalnie,od tylca i lizanie rowa

Gość rotwerd111
podszyw -_- Normalnie uprawiamy seks, u mnie. Chociaż nie wiem, co to ma wnieść do tematu :)

Gość no prosze cie
a to ,ze możesz dac mu portfel w trakcie aktu płciowego czym dasz mu do zrozumienia ,że jak nie będzie uważał to czekaja go wydatki

Gość opiopi
nie możesz dać mu prezentu w dzień urodzin np rano? musisz przy wszystkich na imprezie tydzien wcześniej?

Gość rotwerd111
W dzien urodzin nie, wyjeżdża w niedzielę wieczorem (urodziny ma w poniedziałek). I w sobotę mieliśmy je razem obchodzić. Dopiero później się okazało, że jestem zaproszona na to rodzinne spotkanie (myślalam, że załatwią to między sobą, no ale niestety). I nie wiem, czy nie będzie dziwnie, jak wszyscy będą mu dawać jakieś prezenty, a własna żona nie :S

a galanty ten portfel chociaż mu kupiłaś czy taki za 9,99:P ? tak sie do tego szykujesz jakby to był podarek za 10000000$. daj mu w dzien urodzin jak bedziecie kopulować:P nara🖐️

Gość rotwerd111
Chciałam mu kupić droższy, ale się nie zgodził. Powiedział, że szkoda kasy, jak niedługo się wyprowadzamy i będzie potrzebna. Ostatecznie wybrałam za 55. A z tym dawaniem podczas seksu to macie jakieś dziwne pomysły :D

Gość trefere kuku
za 55 zeta to co ty kupiłaś za portfel ? chyba chyba z tektury

Gość rotwerd111
Zwykły, ze skóry naturalnej. Sam mówił, że nie chce lacosty, wittchena czy czegoś, bo się boi, że mu w sklepie taki drogi będą chcieli ukraść. Mój brat miał kiedyś podobny, więc wiem, że trzyma dobrze, wygląda ok, na kasie w sumie nie śpimy, to po co jakiś za 2 stówy?

Gość oo, ja mam podobnie...
tylko wielka i wspaniała imprezka rodzinna jest po jego urodzinach, więc jak nie dam mu w tym dniu i poczekam do tej imprezki, a potem się okaże, że nikt nic nie daje, to będzie dopiero mega dziwnie ;D

Gość rotwerd111
Może ktoś jeszcze się wypowie? Poczekać do romantycznej okazji? I zostawić te wszystkie tekturki itp. wewnątrz?

Gość jestes mezatka
Az trudno uwierzyc. Po pierwsze wyciaga się te papierki, po drugie wklada się do portfela jako prezenty przynajmniej 10zl jako "zalazek" czyli na poczatek i po trzecie daj mu jak bedziecie sami. Swoja droga dziwne ze maz zaprasza cie na rodzinna impreze i mieszkacie osobno, ale kazdy uklada sobie zycie po swojemu...