Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_zwawki

Stracenie dziewictwa - jaka pozycja ?

Polecane posty

Gość Anka_zwawki

Chciałbym w końcu stracić dziewictwo. Ale wymarzyłam sobie iż stracę je w pozycji na chłopaku na jeźdźca. Mam więc pytanie do koleżanek - czy to nie będzie bolało bardziej niż w innej pozycji np. jak chłopak jest na mnie ?

Gość Anka_zwawki
Dam radę, złapię się za jego nogi i nawet jak będzie trudno to na siłę nabiję do końca.

Gość właśnie od hu..ja
jak będzie cienki i długi to będzie ok a jak będzie gruby i długi to cię nie kiepsko porozrywa i jeszcze żoładek przyciśnie do płuc tak że nie będziesz mogła oddychać. powodzonka.

Gość __oo__
To w takim razie dobrze się wyróżnij przed ta akcją, bo istnieje opcja że się zesrasz z bólu...........

Gość mysle, ze
Najlepsza pozycja na pierwszy raz to misjonarska:) Nie bedzie Ci przyjemniej gdy Twoj facet przytuli Cie, pocaluje...? Ja wlasnie tak to zrobilam:) I byla to najcudowniejsza chwila w moim zyciu...

Gość aqwczd
najlepiej jednak misjonarska na pierwszy raz. w pozycji na jeźdźca penetracja jest dość głęboka i trzeba być rozluźnionym, a pierwszy raz raczej nie sprzyja rozluźnieniu :D

Gość NieDoświadczona:P
misjonarska-jaka to pozycja??

Gość Emde82
Misjonarska, czyli klasyczna. :) Ja osobiście polecam podłożyć poduszkę pod pupę. ;) Na jeźdźca spróbuj jak już się trochę rozciągniesz. :)

Emde_82 Święta racja. Poduszka powoduje uniesienie bioder ku górze, dzięki czemu członek łatwiej wejdzie w pochwę. Również polecam tą pozycję. Ważne też, żeby osoba, która Cię rozdziewiczy, była opanowana, delikatna i namiętna. Zróbcie to w miejscu, gdzie będziecie pewni, że nikt Wam nie przeszkodzi. Stres nie sprzyja w takich sytuacjach :)