Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

ale nabrałam tych dzieciaków hahahaha

Polecane posty

powiedzcie mi szybko jak zrobić screena?? Na facebooku nieźle nabrałam dzieciakó a teraz srają po gaciach hahahaha

Wciskasz na raz 2 klawisze "Shift" i "Print Screen (PrtSc)" A potem wklejasz ze schowka do programu graficznego po otwarciu nowego pliku.

jak zrobiłaś screena, to wchodzisz na paina (na pewno go masz :)) i szukasz opcji 'wklej'. później zapisujesz w formacie 'jpg' i wrzucasz na voile czy coś :)

Gość otworz worda
i po wcisnieciu print screen zrob w wordzie wklej

Gość 66666666666677777777777888
printscreen a potem ctrl +v w paincie :classic_cool:

Celina c Czy ty jestes zombie??????] brzydk jestes bardzo bleeeeeee Fiel Kafeteria 31 minut(y) temu Fiel Kafeteria co??? To ty selina?? nie wierze z eto napiusałąs!! Celina 29 minut(y) temu Celina nie celin tylko dawid Fiel Kafeteria 29 minut(y) temu Fiel Kafeteria haha nie wieże ci, wczorej muwiłes, że mie kochasz. to sie z decydój fiel 28 minut(y) temu Celina i love zombie Fiel Kafeteria 28 minut(y) temu Fiel Kafeteria wes pewnie jusz cos piłęs zara sie rozstaniemy Celina 28 minut(y) temu Celina ok shrek sorry obraziem shreka Fiel 27 minut(y) temu Fiel Kafeteria robisz mi pżykroźć Celina 27 minut(y) temu Celina dzwonilem do twojej matki Fiel Kafeteria 27 minut(y) temu Fiel Kafeteria akórat Celina 26 minut(y) temu Celina no wiem towja matk to alkocholiczka ale w lozku byla spoko Fiel Kafeteria 25 minut(y) temu Fiel Kafeteria przegiąłeś idioto, idę z tą treścią na policję załatwię Cię, pójdziesz gnoju do poprawczaka celina 25 minut(y) temu Celina przepraszam smoczyco Fiel Kafeteria 24 minut(y) temu Fiel Kafeteria Nie przepraszaj, nic Ci to nie pomoże zrobiłam screena Twoich obrażających tekstów Celina 23 minut(y) temu Celina spx Fiel Kafeteria 23 minut(y) temu Fiel Kafeteria co spoko, teraz się boisz? myślisz, że idiotę znalazłeś? Celina 23 minut(y) temu Celina nie no co ty jestem przerazony smile Fiel Kafeteria 22 minut(y) temu Fiel Kafeteria Powiem Ci, że idiotami w tym całym zbiorowisku to jesteście Wy, bo trzeba być dość cofniętym w rozwoju, żeby myśleć, że ja istnieję na prawdę. Celina 21 minut(y) temu Celina no fajnie tylko my wiemy ze ty jestes jakas przybleda frown Fiel Kafeteria 21 minut(y) temu Fiel Kafeteria Co cwaniaczku, zatkało kakao? Taki cwany byłeś w gadce, a teraz? Celina 21 minut(y) temu Celina guwno Fiel Kafeteria 21 minut(y) temu Fiel Kafeteria Może i jestem przybłęda, ale nie jestem taka głupia jak Ty. Celina 20 minut(y) temu Celina glupi poprawka*** Fiel Kafeteria 20 minut(y) temu Fiel Kafeteria Pogrążasz się jeszcze bardziej, każde Twoje słowo może być wykorzystane przeciwko Tobie. Celina 20 minut(y) temu Celina co ty policianka jestes tka*** Fiel Kafeteria 20 minut(y) temu Fiel Kafeteria Konto moje zostało założone w celu wykrycia pedofilii, ale przy okazji takich tępaków jak Ty. Wpadłeś kochaniutki jak śliwka w kompot. Celina 19 minut(y) temu Celina o to fajnie jekies pedofile sie zglosily do ciebie Fiel Kafeteria 19 minut(y) temu Fiel Kafeteria Nie interesuj się, zacznij lepiej pakować walizki do domu poprawczego. Celina 18 minut(y) temu Celina ooooooo czy to byla grozba Fiel Kafeteria 18 minut(y) temu Fiel Kafeteria Nie wiem czy to piszesz Ty- Dawid, czy panna Celina, w każdym bądz razie to IP będziemy namierzać. Pozdrawiam smile Celina 17 minut(y) temu Celina to ja patryk:) Fiel Kafeteria 16 minut(y) temu Fiel Kafeteria Wszystko wskazuje na to, że komputer jest zarejestrowany na nazwisko xxxx. także panna xxxx może uprzedzić rodziców, że niedługo w domu zawita policja Celina 15 minut(y) temu Celina sory ty to na serio Fiel Kafeteria 14 minut(y) temu Fiel Kafeteria 83.6.45.90 IP Łącze Kielce Są rodzice w domu? Celina 13 minut(y) temu Celina przepraszam ale ja tego na serio nie pisalem to byly wyglypy ktore sie nie potorza iel Kafeteria 12 minuFt(y) temu Fiel Kafeteria Drogi użytkowniku z internetu trzeba umieć korzystać, nie od dziś wiadomo, że nawet przez internet anonimowy nie jesteś. Celina 11 minut(y) temu Celina grzecznie odchodze z tego konta pozdrowienie i to sie juz wiecej nie powy turzy Fiel Kafeteria 11 minut(y) temu Fiel Kafeteria O godzinie 00:00 dn. 25.08.2012 komputer nr 83.6.45.90 zostanie zablokowany w celu ustalenia lokalizacji. Celina 10 minut(y) temu Celina Proszimy Fiel Jesteśmy jeszcze dziećmi Fiel Kafeteria 9 minut(y) temu Fiel Kafeteria / / / trwa namierzanie użytkownika||||||||||| Celina 8 minut(y) temu Celina Przepraszmy za wszystko To się nie powtórzy !!Q! Fiel Kafeteria 7 minut(y) temu Fiel Kafeteria Użytkownik znajduje się na celowniku. Operacja powiodła się. Celina 7 minut(y) temu Celina Obiecujemy Prosimy Fiel Znikamy już jesteśmy dziećmi głupimi na dodatek Fiel Kafeteria 5 minut(y) temu Fiel Kafeteria Celina 3 minut(y) temu Celina my już sie odwalamy robilismy sb tylko zarty zeby bylo smiesznie wiemy ze zle postapilismy Fiel Kafeteria około minuty temu Fiel Kafeteria trwa kopiowanie treści użytkownika Celina około minuty temu Celina ;( ;cc My już na prawdę nie bedziemy celina posza i chcielismy jej zrobic na zlosc