Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaka2929292

4-5kup dziennie,na zęby?poradzcie

Polecane posty

Gość kakaka2929292

moja corka ma 20miesięcy,ostatnio byla nieznośna i zła, wyszedł jej jeden kieł. od paru dni robi po 4-5kup dziennie,po posilkach, nie jest to biegunka,sa to kupy zbite, nie duże...martwie sie bo w listopadzie miala wirus biegunke i robila 13 razy dziennie byla to biegunka wodaitp nie wiem czy sie martwic, jak ją karmić w takie dni..czego nie podawać jeśc itp czy wasze dzieci tez tak miały na zęby?

Gość kakaka2929292

Gość LaMania
mój młody tak miał.

Gość kakaka2929292
dlugo to moze tak trwac?ile?

Gość kakaka2929292
uppp

Gość zonaKraka
Mój tak ma przy ząbkowaniu, właśnie mu wszystkie trójki na raz wychodzą i dzisiaj już 3 kupy były... pediatra mówiła że przy ząbkowaniu to normalne, zwracać uwagę tylko jakby były wodniste. Powtarzało się przy każdych ząbkach, najgorzej jak już się przebiły przez dziąsło i pchały dalej.

Gość zonaKraka
A ile to może trwać- hm, u nas ciężko ocenić, bo wiadomo że jedna trójka powiedzmy na milimetr wyrosła, a druga dopiero się przebija... ale tydzień- dwa na pewno. Zęby mu idą w miarę równo, tzn. parami, a teraz cztery :) Daję mu jeść to co zwykle, chyba że widzę że nie chce np. ciepłego jeść to dostaje cokolwiek "na zimno", jak wierci mi się przy jedzeniu wiem że potrzebuje zrobić kupę i odczekuję, przy kładzeniu go do łóżeczka to samo- nieraz biega i się wygłupia póki nie zrobi znowu kupy na wieczór...

Gość kakaka2929292
dzieki za odp

Gość kakaka2929292
u nas jak narazie wyszedl 1 kiel niedawno i niewiem czy ida dalej bo nie da sobie zobaczyc...w nocy o 1 byla 1 kupa,obudzila sie dalam jej pic i wtedy... dziwne ze w nocy tez??

Gość kakaka2929292
up:)

Gość Betty Q
Być może Twoje dziecko na ząbkowanie reaguje rozwolnieniem. Jezeli są to zwarte kupy (bez krwi ani śluzu) to chyba jeszcze nic sie nie dzieje, jeśli przejdzie w biegunke to trzeba by sie skonsultowac z pediatra lub podac cos samemu (ja dawałam Nifuroksazyd). Poza tym u mnie mały gorączkował nocą i strszanie sie darł, wiec na noc aplikowałam mu milifen (lek z ibuprofenem), zeby przesypiał noc spokojnie.

Gość kakaka2929292
...............

Gość kakaka2929292
a moge podac jakis priobiotyk czy nie?

Gość kakaka2929292
wypowie sie ktos