Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1892

ten kraj to dno

Polecane posty

Gość kasia1892

jak w temacie macie pojęcie poszłam dziś do urzędu pracy aby zarejestrować się jako bezrobotna oczywiście bez prawa do zasiłku do lica prowadziłam działalnośc ale jak to w naszym kraju zus jest ponad wszystkim i oto dzis w zusie nie wydano mi zaswiadczenia do up ponieważ nie mam opłaconej jednej skladki za lipiec bo nie było już za co tak więc nie dostane zaswiadczenie oraz nie będę mieć ubezpieczenia co za kraj ludzie

Gość jobek9
to twoja wina nie usprawiedliwiaj się to ludzie tworzą kraj to jaka jest polska to wina całego społeczeństwa myślisz że ktoś coś zrobi ci za darmo do tego trzeba było płacić składki

Gość simian raticus 666
Polska to kraj beznadziejny! W Polsce rządzi jedna mafia wielka! Ta mafia polska to się ZUS nazywa! Obalmy i rozwalmy ZUS Polacy! Wygrajmy z ZUS wszyscy razem Polacy! Pokonajmy tych polaczków!

Gość simian raticus 666
ZUS to frajerzy und parówy and polaczki! Chooje w doopy dla ZUS!

Gość kasia1892
słuchaj zgadzam sie to moja wina żę nie zapłaciłam tej składki ale teraz nie jest to możliwe bo moja sytuacja jest tragiczna a tysiak dla mnie na składkę to kosmos tylko wku..ia mnie to ja chciałam tylko ubezpieczona byc nic więcej

Gość jobek9
to teraz się módl do boga żeby ci się nic nie stało idź do pracy i zarób na składkę do tego po chuj zakładałaś działalność nie mając kasy

popieram tytuł topicu autorki🖐️ też jestem rozgoryczona i zawiedziona. chciałam otworzyc swój kiosk,ale lipa. Wszędzie uklady,ukladziki,plecy,znajomości. bez tego sie czlowiek nie wybije.

Gość Chcesz rozśmieszyć Pana Boga?
Eeeee, co Wy tez opowiadacie! Polska to wspaniały kraj! Mieszkam na lubelszczyznie w małym miasteczku i u nas w pracy mozna wybierac i przebierać, o wynagrodzeniu nie wspomnę:D

Gość kasia1892
jobek widze żę nie miałes nigdy z tym do czynienia więc zakoncz swoje błyskotliwe wypowiedzi

Gość jobek9
"bez tego sie czlowiek nie wybije" raczej bez zaradności widocznie nie jesteście do tego stworzone

Gość Michalus123
Dno to ROSJA,NIEMCY,ANGLIA,FRANCJA POLSKA WALCZĄCA 1 sierpnia - 3 października 1944r PAMIĘTAMY !

Gość kasia1892
działalność to ryzyko dziś jest dobrze jutro żle nie jestem medium wyszło jak wyszło

Gość jobek9
kasia1892 widzę że jesteś jasnowidzem ty po prostu obwiniasz wszystkich za swoją niezaradność życiową

ja jestem stworzona. pracuję na etacie ale samodzielne stanowisko,szefa widzę raz w miesiącu tylko. cały miesiąc sama się wszystkim zajmuję,zamówienia,rozliczenia itp takze wiem co się z czym je.

sama ostatnio zalpzylam podobny topik;) tak ten kraj to dno i jesli sie nie dorobie przez najblizsze 5 lat niczego wiecej poza garbem to wypertaaalama stad w podskokach:) u mnie w miescie zus, majacy calkiem niebrzydki wciaz budynek, juz sobie odpierdala "termomodernizacje", podczas gdy kamienice u nas sie sypia az milo (komunalne wiec niczyje ale czynsze ze hoho)...ale co tam:) w pOlsce wszystko mozlkiwe a do Autorki topiku - przykro mi, jak slysze takie historie... taki kraj :O i pojebane przepisy

Gość Tom Wa-wa...
kasia jak jesteś ładna i potrafisz dobrze dupcią krecic to zarób tego tysiaka dupa i nie marudź nam tutaj

Gość kasia1892
jak zwykle można liczyć na bratnią duszę u nas w polsce dzięki jobek

poprostu chodzi mi o to,zeby się gdzieś dostac to jest niemozliwością się gdzies wcisnąć wszędzie znajomki,albo jakieś scisłe kliki,ze nie mozna sie przebic.

Gość dimcop
ci co tak marudzą ze nie mogą zarobić kasy to są nieudaczniki życiowe ciekawe skąd ludzie maja tyle kasy żeby np: wpłacać po kilka tys zł. do parabanków jak ten sławny Amber Gold

Gość kasia1892
tak kurawa podatki znowu będą rosły podwyżki na paliwo dla posłów bo mało co jeszcze nas czeka nic dla nas dobrego z tego nie będzie

Gość kasia1892
mam to w dupie wyjade tez do matki do londynu wole dorabiac angoli niż nasz rząd

Gość jobek9
to idź kasiu załóż partię i wygraj wybory w tedy będziesz mogła ich powywalać

Gość kasia1892
pomidoer z masłem to prawda wiem jak to było z moją firmą dobrze że mąz miał wiecej kątaktów niż tu liczą sie tylko układy

Gość kasia1892
myśle że to nie ma sęsu jobek bo nie mam znajomości w naszym rządzie żeby dostąpic koryta

Gość kasia1892
nastttępna partia która powstanie w rządzie powinna nazywać sie ODSWIEŻ

Gość jobek9
kasiu znajomości można na wiązać jeżeli nie wiesz do tego jest wiele innych sposobów na zdobycie władzy np. zobacz biografie Hitlera może to nie jest dobry przykład władcy ale zdobycie władzy w jego wydaniu jest jakby od debila z niczym do koryta więc może ci służyć za przykład dopychania się

Gość jobek9
a jeszcze dodam że ów pan nie miał nawet obywatelstwa niemieckiego

Gość kasia1892
i wszystko jasne pewnie siedzisz w moherowym berecie i słuchasz radja maryja

Gość jebek9
a może będę mussolinim ,albo drugim wujkiem stalinem, jeszcze nie wiem

Gość jobek9
miło podszywie że przedstawiasz nam swój cel kariery zawodowej ale proszę rób to pod innym nickiem