Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

zgubiłam 5 kilo w jeden dzien!!!

Polecane posty

CHejka wszystkie tłuste lochi!! Mam dla Was receptę jak zgubić pięć kilo w jeden dzień!! otóż sprawa wygląda następująco: Wzięłam z domu ciężarki (hantle) po 2,5 kg i poszłam do lasu. Przez moją nieuwagie wymkły mi się z rąk i tadam!! zgubiłam pięć kilo!! Polecam wszystkim którzy katują się niejedzeniem :)

acha jak ktoś jest bardzo gruby i ma wiencej siły to może zgubić wiencej kilo. Polecam ciężarki 20 kg, to dopiero byłby postęp.

po drodze z lasu zaszedłam na kiebaba, se myślę- a co mi tam, jutro znowu pójdę zgubić parę kilo.

kurde dałam zły tytuł :/ ten nikogo nie przyciągnie, ale jestem bezmyślna.

Gość Stary_pasztettt49
mniammm.. przed chwilą wciągnęłam kebaba... chyba sie ociele... wstydziłam się żreć na mieście to wzięłam na wynos. Uperdzieliłam sosem laptop drukarkę i świeżo wydrukowane cv. teraz czekam aż mi zejdzie w dół, bo w lodówce już browarek się chłodzi, a na stole chipsy i pasztetówka. Żreć nie umierać... ups: żyć nie umierać. :)

No popatrz, to ja wczoraj zgubiłam 2 kilo :D zostawiłam przez nieuwagę w aptece siatkę z chlebem i kartonikiem mleka :o 2 kilo poszłoooo jak nic :p

a widzicie, wystarczy ruszeć głowo i można zerzucić. Można? Można, a co nie można.

Gość ale z tą jej przyjażnią
to tak jak przyjażnić się z bazyliszkiem, do czasu... później może rozszarpać i pożreć

Gość nie ma zbrodni doskonałej
Myślałam, że będzie kolejny poemat o gównie. A tu suprajs :D