Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusputa ogolna

Jaki jest powód,że ludzie wierzą w zamach smolenski?

Polecane posty

Gość dusputa ogolna

?

Gość jobek9
rude włosy donaldinia

Gość sdgsdgs
mataczenie przy śledztwie chociaż może to też być skrajnie nieprofesjonalne śledztwo w porównaniu z katastrofami cywilnymi

Gość sdgsdgsfgds
dodatkowo, jeżeli zaufani ludzie Michnika ciągle dostarczają wyssanych z palca dowodów na to że to wina Kaczyńskiego czy pilotów czy generała to się człowiek zaczyna zastanawiać bo nic od tych mend nie wychodzi przypadkiem :o

Gość trent reznor nin
a kto zamachu dokonal?

Gość ver is +++++++
niektórzy mają tzw spiskową teorię dziejów i zawsze szukają drugiego dna. Ja jestem np bardzo ufna i wierzę ludziom jak mi coś mówią a nie mogę za to uwierzyć jak się okazuje, że mnie oszukują :( dziwna jestem, nie?

Niektórzy są po prostu realistami i znają najnowszą historię, z której można wysnuć jasny i niemożliwy do podważenia wniosek o podstępności, perfidii i totalnej pogardzie dla życia ludzkiego przez władze rosyjskie. A także o ich specyficznym, wyjątkowo cynicznym podejściu do polityki zagranicznej, w której narzędziem jest sianie strachu i wypróbowywanie przeciwników. Jedynie Rosja skorzystała na katastrofie smoleńskiej. Każdy myślący i rozgarnięty człowiek się nad tym chociaż zastanowi. Zresztą w środowiskach zbliżonych do służb, w tym amerykańskich, wersja zamachowa jest brana pod uwagę na równi z innymi, co jest oczywiste i naturalne, u nas tylko robi się z tego taki cyrk i histerię 🖐️