Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juri 27

pomocy..czy to ciaza???

Polecane posty

Gość juri 27

powinnam dzisiaj dostac @...ale nie dostalam:(nie wytrzymalam i zrobilam test..wyszla I GRUBA KRESKA...czy po 11-12 dniach od stosunku(bez zabezpieczenia,w dni plodne)w dzien planowanego okresu test powinen juz wykazac ciaze??o ile oczywiscie w niej jestem. Martwi mnie pare rzeczy:ogolnie mam strasznie wzdety i twardy brzuch,duzy apetyt i dziwny bol w podbrzuszu,w jajnikach..takie jakaby ciagniecie w dol brzucha...NIGDY takiego bolu przed okresem nie mialam:(choc nie ukrywam ze czuje ze lada chwila dostane @... juz mam dosysc tego czekania:((((ile mozna:((((

Gość juri 27
od czego moze byc ten twardy brzuch:(((

Gość juri 27
kasiu ja tez robilam PINK TEST i tez 1 kreska:(

Gość Gabryyyella
spokojnue, tst zrobiony 1 kreska, nie mysl o tym przyjdzie szybciej niz myslisz:). Myslenie o tym kiedy przyjdzie=stres= opoznienie:) spokooojnie. A na przyszlosc nie daj sie poniesc emocjom. Lepiej sekunde pomyslec, niz cale zycie potem mieć...hmm no wlasnie moze nie tyle problem co...inne życie:)

Gość juri 27
ja czuje caly czas ze za chwile dostane okres...no ja powinnam go dostac dzisiaj..wiec w sumie mam jeszcze czas....tylko ten brzuch wielki i twardy nie daje mi spokoju:(naprawde...

Najbardziej martwi mnie wzdecie brzucha ,jest naprawde wielki i bardzo twardy...slyszalam ,ze testy sa mylne..i nie zawsze wykrywaja hormon hcg w organizmie jesli jest to poczatkowa ciaza..niekotre kobiety robily rozne testy nawet 4 razy i wychodzily negatywne mimo ,ze byly w np 6 tyg ciazy.

juri mamy ten sam problem:( tylko ,ze mi okres spoznia sie 7 dni chyba zwariuje od tego myslenia:(

Gość juri 27
no pewnie ze sa myle...w wielu przypadkach test wychodzi negatywny a kobieta jest w ciazy...

Gość juri 27
kasiu idz na badania krwi...tam jest 100% pewnosc

pojde na badanie ale dopiero za tydzien takie sa terminy u ginekologa na platnego mnie nie stac,do tego czasu jak nie dostane okresu to zwariuje:(

Gość juri 27
badanie z krwi kosztuje ok 20-30 zl i powiem Ci ze w twoim wypadku spodziewalabym sie ciazy bo za dlugo ci sie okres spoznia

badanie jest tanie ale ginekolog musi dac mi skierowanie a wizyta kosztuje 80 zl...nie chce nawet myslac o ciazy bo z tym chlopakiem juz nie jestem :(

Gość olalalallaa
bez jaj, 7 dni spóźnienia, to jeszcze nic, zwłaszcza że się nakręciłaś może niepotrzebnie, teraz testy wykrywają ciążę już parę dni po zapłodnieniu:)

Gość juri 27
na test z krwi nie potrzebne jet skieowanie....idziesz do labolatorium i mowisz jakie cie badanie interesuje i tyle

mam nadzieje,ze testy wykrywaja ciaze pare dni po zaplodnienu ja wlasnie z takich korzystalam...ale niestety sa sporadyczne przypadki,ze testy wychodza negatywnie mimo ciazy.

Gość juri 27
no wykrywaja od 6 dni po zaplodnieniu...ale niektore sa mylne...mowie Ci kasiu zrob test z krwi....ten jest wiarygodny na 100% a w moim przypadku to chcialabym aby to byla ciaza...ale to pewnie ten glupi @!!!

Juri mozesz wciagnac brzuch? bo ja tak mimo ,ze jest duzy...podobno w ciazy nie mozna

Juri mozesz wciagnac brzuch? bo ja tak mimo ,ze jest duzy...podobno w ciazy nie mozna

Gość juri 27
moge ale mimo wszystko jest bardzo twardy

Gość olalalallaa
16:56 [zgłoś do usunięcia] juri 27 no wykrywaja od 6 dni po zaplodnieniu... nieprawda w 3 dni po zapłodnieniu

Gość juri 27
ja to mysle ze mimo wszystko mi ten @ przyjdzie..jutro albo w niedziele:( choc nie chce go dostac...ale jak to mowia jak sie czegos chce to sie go nie ma...a jak sie nie chce to sie ma....niesprawiedliwosc zyciowa:/

to tak jak moj,Ty pewnie dostaniesz okres:) w moim przypadku wszystko sie wyjasni po badaniu krwi.

Gość juri 27
3 dni po zaplodnieniu to szybko:D o takich nie slyszalam ale mozliwe ze sa;)

Gość olalalallaa
16:57 [zgłoś do usunięcia] kasia137 Juri mozesz wciagnac brzuch? bo ja tak mimo ,ze jest duzy...podobno w ciazy nie mozna :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ile wy macie lat?:D weź się najedz bigosu ze świeżej kapusty, to też nie będziesz mogła wciągnąć:D jeja, kto będzie wychowywał te wasze dzieci, skoro same jeszcze jesteście jak dzieci :O

wiem,ze zadalam glupie pytanie odnosnie wciagniecia brzucha ale tak jest ,ze w ciazy faktycznie nie mozna wciagnac a przy zaparciach tak.

omg. okres spóźniać się też może przez stres - wiem co mówię.. Ale w sumie popieram, że testy czasem nie wykazują . Ja będąc w ciąży robiłam testy gdyż spóźniał mi się okres.. ale nie wychodził żaden pozytywny. Dopiero gdy już prawie dwa miesiące nie miałam okresu postanowiłam zrobić test.. już chyba setny :> i wyszły mi wtedy dwie kreseczki ;> czyli to był 8tydzień.