Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaabdmok

zła cytologia...

Polecane posty

Gość annaabdmok

w badaniu cytologicznym wykazało u mnie 3grupe nieprawidłowe komórki nabłonkowe. Dostałam oczywiscie skierowanie do szpitala na dalsze badanie ale bardzo sie martwie ze nie wiem co mi jest albo co mi dopiero grozi. Pomózce

Gość steinert
też miałam złą cytologię i przez to lekarz zrobił mi posiew ten wykazał bakterie najpierw dostałam globulki robione potem kolejny posiew tez wykazał bakterie więc dostałam zaszczyki , ostatnio znowu miałam posiew i dostałam antybiotyk. Teraz czekam na czwarty posiew tylko muszę trochę odczekać bo z innego powodu brałam antybiotyk i to podobno może miieć wpływ na wynik. Pozdrawiam będzie dobrze trzeba być dobrej myśli

Gość lekko ironiczna
Nie jest tak dobrze, żeby zlekceważyć ale tez źle aby zamartwiać się. Dokładne badania wykażą co ci tak naprawdę dolega. III grupa oznacza, UWAŻAJ nie LEKCEWAŻ, co innego IV to już bieda.

Gość gość
hej ja mam 3 grupe , cin 2 sredni stopien HSIL i martwie sie straszanie wie ktos cos na ten temat? dziekuje z gory:(

Cin 2 to srednia zmiana na szyjce.Napewno będziesz mieć wycinki i abrazje szyjki(lyzeczkowanie kanalu).No a potem to zalezy jak Ci wyjda wyniki hist-pat wycinka.Jesli nie będzie się pokrywac z cytologia,to może jakies mrozenie zmian...ale jeśli wyjdzie to samo co w cytologii to chyba konizacja..