Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rękawiczka prawa

facet 20 lat starszy ode mnie

Polecane posty

Gość rękawiczka prawa

sama nie wiem, czy to ma sens, moja rodzinka nie zrozumie tego:( a nie chce wrazie czego zostać zupelnie sama

Gość rękawiczka prawa
jest ktos w zwiazku z taka roznica wieku? warto ?

Gość miła_kasia_
stary dziad cie rucha a ty sie tym chwalisz :o

Gość rękawiczka prawa
jeszcze nie rucha:P

Gość nie ma zbrodni doskonałej
Mój mąż ma kochankę 20 lat młodszą. Myśli, że nic o tym nie wiem, że rucha sobie na boku Mam chociaż spokój, poużywa sobie i rzuci jak znoszoną rękawiczkę

Gość rękawiczka prawa
moze znajdzie sie ktos kto jest w zwiazku ze starszym facetem?

A on wolny jest ?

Gość rękawiczka prawa
tak, jest wolny, nigdy nie był żonaty

Gość rękawiczka prawa
raz mu tylko obciągnełam ale to nic wielkiego ;)

Córka mojej koleżanki wyszła za mąż za kolesia starszego 16 lat. Byłam nawet na ślubie i całkiem ładnie wtedy wyglądali. Ona młodziutka, świerza, on dojrzały facet. Ale ostatnio widziałam ich na ślubie drugiej córy kumpeli i powiem Ci, że minęło 10 lat i różnicę wieku TERAZ widać KOLOSALNIE. Jak ojciec z córką. Osobiście odradzam. Nawet dziecka nie potrafi jej zrobić :(

Gość rękawiczka prawa
mam 14 i pół

Gość aaarwena
mi sie podoba 17 lat starszy facet, ale nie wiem czy chcialabym takiego zwiazku...przedstawic go rodzicom...matka piec lat starsza od niego :P

aaarwena A moglibyście stworzyć taki ładny trójkącik :o

Gość rękawiczka prawa
widze, ze i podszywy sie znalazły..;) ja mam 24 lata osobiscie w rodzinie mam przypadek 16 lat lat roznicy i malzenstwo udane szczerze mowiac ja nie planuje zakladania rodziny, dzieci...wiec pod tym względem nie musze sie martwić

Gość rękawiczka prawa
czy cos z nim nie tak...hmmm... no jest po przejsciach, ale teraz wyszedl na prostąm ma swoją pasję, jest fajnym człowiekiem

To jak Ci sumienie pozwala to zabaw się z nim, a później w celu założenia rodziny zostaw misia na lodzie...jeszcze starszego o czas spędzony z Tobą 😭

Gość rękawiczka prawa
jagienka dziekuje za rady, ale chyba dam sobie z nim spokój, troche mało zarabia i troche mnie to zniechęca

Gość rękawiczka prawa
ale ja nie planuje zakładania rodziny! kurcze właśnie sie tego boje, nie o siebie, a o to że jeśli nam nie wyjdzie to on juz bedzie mial male szanse na nastepna kobiete...chociaz wiem, ze taki tok myslenia jest zły, bo ten czas rownie dobrze moze byc sam lub stracic go z inna dziewczyna, ktora go zostawi?

Gość rękawiczka prawa
17.42 podszyw gdybym zwracala uwage na zarobki to juz bym byla ustawiona, ze tak sie wyraze, bo jestem atrakcyjna i mam powodzenie, ale nie tego szukam!

Gość jesteś wyrachowaną zepsutą
młodą suką

Gość rękawiczka prawa
*nie bedzie miał szansy (zrobiłam błąd) gdybym byla wyrachowana juz dawno wykorzystalabym jego i kulku innych facetów;)

Gość rękawiczka prawa
17:45 i 17:44 podszywy przeraża mnie to że będe musiała życ w biedzie a nie tego oczekuje od życia, nie wiem sama co robic? nie chce wyjsc na taka co leci na kase, ale jest to dla mnie istotne dość

Gość Szczesliwiec 1
Jestem facetem ona ma 20 ja 40.Tez mamy opory czy się uda.ja jestem rozwodnikiem,ona boi się opinii rodziny,przyjaciół i otoczenia.Chciałbym spróbować,ona się waha.

Gość może się udać
U mnie sytuacja jest odwrotna,jestem starsza o 15 lat,wspólnych 10,róznicę widać od kiedy się poznaliśmy.Związek jak na razie udany,kłocimy się jak wszyscy,o bzdury,ale jest fajnie.U nas to ja jestem mentalnie tą młodszą,mąż to poważna strona naszego związku mimo,że tyle lat młodszy. No teraz wszyscy po mnie pojadą:d

Gość wewe5
ja jestem w związku z facetem starszym o 14lat i też się boję, że "marnuję" jego czas... bo jak nam nie wyjedzie to przecież ja nadal jestem młoda, a on coraz starszy...

Gość Kamila Łapicka
to może ja sie wypowiem, byłam w związku z facetem starszym o 60 lat i układało nam sie nieźle nawet dostałam mieszkanie całkiem drogie, nie martw sie o korzysci materialne z tego związku napewno wam sie ułoży :)