Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkasandra

Gdyby Was zaatakowano to.......

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkasandra

Osobiście posiadam gaz z " niezmywalną" farbą do rozpoznania tego kto nas atakuje. I niestety muszę przyznać że najbardziej się boje gówniarzy 12-15 letnich chodzących bandami i zaczepiających ludzi. I muszę przyznać rownież ze nie mam pojęcia jak się obronić przed takimi gnojami, ja, młoda, szczupła dziewczyna.. Mieszkam w UK , tutaj nie wolno uzywac NICZEGO w obronie własnej.. jak się bronic? Wszelkie kursy raczej odpadają. Z różnych względów. Nieletniemu jak przywale na ulicy to będę mieć wyrok. Brak słów.. mysleliscie kiedys co byscie zrobily gdyby Was ktos zaatakowal ??

Gość kkkkkkkkkkasandra
up up

Gość rękawiczka prawa
ja bym jednak sie broniła jak bym tylko mogła, albo odrazu w nogi

Gość nie ma zbrodni doskonałej
ktoś tu ogląda Rozmowy w toku :D

Gość kkkkkkkkkkasandra
haha dokladnie, oglądałam rozmowy w toku i zaczelam myslec o tym jak się bronic. I uswiadomilam sobie straszną prawdę- nie potrafię się bronic :/ Jak by mnie 3 złapało tak ani nie zadzwonisz, ani niczego z kieszeni nie wyciągniesz.. porazka... ale wiecie o czym myslalam??? O pistolecie na kulki ale takim dobrym. Moze to głupota ale jak by tak w twarz strzelac to by napastnik uciekł.

Gość kkkkkkkkkkasandra
co myslicie o tym pistolecie :/ .....

Gość fgfdsdsdf
to już lepiej pistolet gazowy :) gwarantuje, że jeśli strzelisz komuś w twarz to przestanie cię zaczepiać :classic_cool:

Gość kkkkkkkkkkasandra
nie kupie tu gazówki. Jest nielegalna.

Gość fgfdsdsdf
nielegalna broń dostępna w każdym sklepie? :classic_cool:

Gość fgfdsdsdf
sorry... doczytałem, że przebywasz w uk🖐️

Gość kkkkkkkkkkasandra
no wlasnie... tutaj nie wolno się bronić nawet w mieszkaniu jak Cię ktos zaatakuje... tylko w sypialni dopiero :O w zasadzie obrona konczy sie tak ze to broniący się zostaje skazany .. kompletnie nie wiem jak mozna się bronic..

Czy ci ludzie w UK są NORMALNI?????? Jak to nie można się bronić?! Przecież to jest NIELUDZKIE. o.O Napisz coś więcej o tym. A co do samoobrony..Też wielokrotnie sie zastanawiałam, jak miałabym się obronić, gdyby mnie ktoś zaatakował. Najważniejsze chyba jest nie pozwolić podejść potencjalnemu napastnikowi zbyt blisko.