Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikolkeee

BUTY!!

Polecane posty

Gość swswws
proponuje założyc je na stopy, bedą wyglądać fajnie :)

Gość Nikolkeee
Zabawne ;) Pytam jednak o jakiś zestaw ubrań, pasujących do nich. Żadnych pomysłów? ;D

Gość Nikolkeee
Jak ruskie? ;) Nie interesuje mnie, czy się komuś podobają czy nie. Interesują mnie wypowiedzi dziewczyn, które moze mają jednak pomysł na ciekawą stylizację z tymi butami?

Gość 5235gfgfgdg
fajne buciki, do tego pasowaly by jakies jasne rurki :) albo krotkie obcisle spodenki :P

Gość Nikolkeee
Wiem, że one są już dość "szykowne", łatwo więc o przekombinowanie, stąd moje pytanie. Rurki mogłyby być zwykłe, jeansowe? A spódniczka, np szara? Albo legginsy?

Gość cykcykcyk
Nie wiem jaki masz styl, ale myślę, że dobrze wyglądałyby z rurkami dżinsowymi albo czarnymi. Na górę może jakaś luźniejsza bluzka, coś w stylu Ani Przybylskiej http://www.zeberka.pl/img/el/725_4.jpg Raczej nie pasują do mini

Mysle ze moga byc jeansowe, do leginsow tez beda pasowaly. Jeśli chodzi o spodnice czy spodenki to na impreze czemu nie... :)

Gość kooolfamac
Najlepiej jeansowe :) sliczne buciki :)

Gość Nikolkeee
Mam styl mieszany, czyli raczej w mojej szafie jest wszystko, co trzeba. Z tymi butami mam jednak nie lada problem, chciałabym pokorzystać, póki jest ciepło i ubrać je choćby na wieczorne wyjście do kina ale mam problem, z czym, żeby było ładnie i nie śmiesznie. Ja stawiam na rurki, lub ciemne jednokolorowe legginsy jeśli chcę, by całe buty były widoczne, znowu spotkałam sie z opiniami, że to nie będzie pasować i lepiej jakaś jednokolorowa mini. Dlatego sama już nie wiem z czym je nosić :O

Gość Nikoleee
Mnie sie podobają i interesowały mnie tylko opinie forumowiczek, z czym by je zestawiły za co dziękuje :)