Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i sie wyda

Czy zdrada moze się przedawnić?

Polecane posty

Gość i sie wyda
Mam nadzieję ,że tak było ,ze mamie się pokręciło. Choc jak ja zapytałam dlaczego nie powiedziała mi wtedy ,odpowiedziała ,że nie chciała robic awantury.

Gość bez tytulu
to i nie powinna ci tego i teraz mówic

Gość i sie wyda
Tak zrobię ,ale wyobraźcie sobie ,co poczułam jak sie o tym dowiedziałam. Przeciez to było tyle lat temu,a ja naiwna zawsze wierzyłam mężowi:(

Autorko, jestem ciekaw jak sie to rozwinie... Jeśli możesz to napisz co z tego powstało :) Aha i SKASUJ HISTORIE PRZEGLĄDARKI zeby on sie nie dowiedział puki co ;) że wiesz. I zapamiętaj TYTUŁ TEMATU... :P żeby mi napisać co jest :) W zamian służę chłodną oceną sytuacji, chętnie doradzę jeśłi zaspokoisz moją ciekawość, i zaczerń SOBIE NIK :) bym nie miał wątpliwości co do prawdziwości twoich wypowiedzi ;)

Gość i sie wyda
OK.Nie mogę dodzwonić sie do mamy ,zeby ją wypytać i jeszcze mąż przysłał mi sms ,że kocha i tęskni.

Zaczerń sie i skasuj historie ! Powiedź mu jak wróci ze jestes zmęczona i dlatego taka bez życia. Albo zwal na miesiaczke :) Z mamą spotkaj sie twarzą w twarz. Telefon odbiera wiele z rozmowy, łatwiej kłamać niż wtedy gdy patrzy sie prosto w oczy. Matka dla dobra dziecka czaesto kłamie, w tym wypadku tez może tak być. Nie chce zebyś cierpiała, musisz być stanowacza!

Gość i sie wyda
Tak zrobię i dam znać. I musiałam zapalić:(

Jednak zadzwoniłam do mamy i teraz ona zaczyna ściemniać ,że on ja przytulał i żebym dała sobie spokój. To po kiego grzyba zaczynała?

I tak sobie myślę ,że mama ma jednak bujną wyobraźnię . Mój tata miał kiedys romans i może to przez to ...wszystkich facetów mierzy jedna miarka. Nawet nie będę wspominała o tym mężowi ,bo jeszcze pogorszą sie nasze stosunki z rodzicami ,a po co? Nie jestesmy juz małolatami i szkoda życia na bzdury. A przeciez przez tyle lat jak by chciał mnie zdradzic ,to by to zrobił.

Jednak zdrada jaka by nie była ,to najgorsza rzecz jaka moze sie przytrafić w związku. Może jestem jakaś zacofana ,ale myśle ,że nie mogła bym zdradzic i nigdy bym nie wybaczyła ,gdyby on zdradził.

puki co nie mamy pewności, matka robi teraz wode z mózgu. Jest niewinny puki nie udowodnimy mu zbrodni. Nie myśl o tym jak o fakcie dokonanym lecz o przedfakcie :P Spotkaj sie z matką. 20 lat wypaliło 99% wspomnien z tamtego zdarzenia, wiec miej duży dystans do jej słów :) Pamięć jest ułomna, a po 2 dekadach.... jej właściwie prawie nie ma :)

Dzięki kinky reggae:) dam znać jak sie dowiem czegos więcej. A teraz jak przykładna matka muszę zrobić dzieciom kolacje i utulic je do snu:)

To jednak z moja mamą jest cos nie teges:( Wczoraj wspomniała ,że mąż też dobierał sie do mojej bratowej i mój brat opierdzielił go i sie pokłócili ...oczywiście tez o tym nic nie wiedziałam . Zadzwoniłam do brata i ten oczywiście zaprzeczył ,powiedział ,że jak by cos takiego miało miejsce ,to bym była pierwsza osoba której by to powiedział. Ja nie wiem ,co z ta moja mamą ,czyzby to juz starość:(

Ile ma lat ? Czy twoja babcia albo dziedek mieli jakieś choroby psychiczne ? A co u niej słychać ogólnie ? Może wymysla coś na złość, czuje samotnosć i chce zwrócić na siebie uwagę.