Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berbeluszkaaaa

czy ktoś wie o czym on śpiewa ?

Polecane posty

Gość ciekawski11
masz przetłumaczone Dobra impreza" Mój samochód jest umyty, radio ustawione odpowiednio Wszystko gotowe, chodź ze mną, dźwięk jest tutaj najlepszy Dziewczyno, nie bądź nieśmiała, wskakuj do auta i świętuj Zadzwoń do mnie później, bardzo bym tego chciał Kotku, zadzwoń do mnie, dziś będzie impreza Chcę bawić się z Tobą do rana Tańczyć i skakać aż wzejdzie słońce Kotku, zadzwoń do mnie, dziś będzie impreza Chcę bawić się z Tobą do rana Tańczyć i skakać, bo dziś to zrobimy Tche tcherere tche tche, Tcherere tche tche, Tcherere tche tche, Tchereretche Tche, tche, tche, Gustavo Lima i Ty Kiedy na mnie patrzysz, chcę Cię dotykać, Następnie całować się z Tobą, dobrze się bawić, Bo dzisiaj to zrobimy Kotku, zadzwoń do mnie, dziś będzie impreza Chcę bawić się z Tobą do rana Tańczyć i skakać aż wzejdzie słońce Kotku, zadzwoń do mnie, dziś będzie impreza Chcę bawić się z Tobą do rana Tańczyć i skakać, bo dziś to zrobimy Tche tcherere tche tche, Tcherere tche tch, Tcherere tche tche, Tchereretche Tche, tche, tche, Gustavo Lima i Ty

Gość a najgorsze w tym
wszystkim jest to, że wpada w ucho :-o

Gość ciekawski11
Tak samo jak nosa telo

Gość a najgorsze w tym
dokładnie :-o

Gość ciekawski11
niewazne,wazne zeby sie dobrze bawic.Kilka drinkow i da sie zyc;)

on mowi tam tak juz umylem moje auto, uregulowalem dzwiek wszystko jest juz przygotowane, banalnie dobrze dziewczyna dostaje ochoty, wchodz i zaczynamy impreze zadzwon do mnie pozniej, schodz z podlogi( ziemi ), zrobmy to!

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak myslałam ze ta piosenka ma równie denny test jak słynna nosa Michela telo

Gata, me liga, mais tarde tem balada Quero curtir com voc na madrugada Danar, pular at o sol raiar. kotka do mnie dzwonii, pozniej jest impreza chce sie Toba cieszyc o swicie tanczyc, przejsc az po swit slonca

Se voc me olhar vou querer te pegar E depois namorar, curtio Que hoje vai rolar... kiedy patrzysz na mnie chce Cie trzymac i po stosunku zabawic sie z Toba dzisiaj bedzie sie krecic

Gość vtvtvtvtvt
dno.

Gość maniooo ciekawskiii =)
To jest tak denne, że brak słów :D