Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Ze Śląska

Dr Magnucki Katowice - znacie?

Polecane posty

Gość Ciekawa Ze Śląska

Witam zamierzam zmienić ginekologa bo planuję zajście w ciążę a nie mam nikogo specjalnego. Koleżanka poleciła dr Magnuckiego z Katowic, ponoć świetny specjalista - czy któraś z Was jest może ze Śląska i chodzi do doktora? Z góry dzięki

Gość Venya
Polecam!!! Dr Jacek Magnucki jest świetnym lekarzem! Jestem Jego pacjentką i wiem co piszę.

Gość gość
Tak,zgadzam się to bardzo dobry lekarz. Dzięki niemu mam dwoje wspaniałych dzieci. Chociaż nie zawsze jego podejście było zgodne z moimi oczekiwaniami. Przy drugim dziecku podejście rutynowe,bo córka urodziła się przez cesarskie cięcie wykonane przez Pana doktora i niestety była troche niedotleniona. Dostała tylko 6 punktów. Ale Pan doktor podsumował to tym że neanatolodzy oceniają dość surowo. Pomimo pytania nie wytłumaczył czemu się tak stało. Z kolei pediatra się dziwił że przy planowanym cięciu dziecko dostalo tylko 6 punktów i było niedotlenione. Dzisiaj z dzieckiem jest wszystko w porządku. Mimo to polecam Pana doktora bo bez niego nie miałabym wcale dzieci. Dziękuję

Gość gość

HEJ, odradzam dr Magnuckiego jeśli tylko życie Ci miłe. Gość nie prowadzi dokumentacji medycznej, bagatelizuje wiele spraw a ja dałam się naciąć na 6 tysięcy u niego. Trzech lekarzy mi potwierdziło, że to nie jest kompetentny lekarz. Ja akurat przyszłam po poronieniu i zalecił mi szczepienia. Porażka. Nie wiem co dostałam do dziś dnia, na paragonie za szczepienia jest 'pobranie krwi'. Czy to była woda czy co, doktor (specjalnie pisze z małej litery) nawet nie pofatygował się sprawdzić rezultatów swojej wspaniałej kuracji!!! Odradzam odradzam odradzam, czuję sie w obowiązku informowac jak najwięcej osób które tak jak ja szukały pomocy dostały tylko dużżżżżżżżżżżżżży rachunek do zapłaty. Acha przy okazji nadmienie, że wszelkie pozytywy na znany lekarz to też ściema, jest to opłacane przez lekarzy, negatywów na jego temat nie można umieścić na stronie.

ja również byłam u dr Magnuckiego i stanowczo odradzam! przyszłam z problemem torbieli na jajniku pan doktor powiedział, że sprawa jest poważna, że jakoś spróbuje zaradzić tej sytuacji, kazał mi natychmiast zejść na dół na zastrzyki, wprowadził mnie w wielki stres i panikę, natychmiast poddałam się zastrzykowi, który jak się okazało kosztował 500 zł a sama wizyta nieco poniżej 300....

pózniej doktor udał się na urlop, udałam sie do jego kliniki na kontrolę, gdzie zrobiono mi usg i okazało się, że torbiel nie ruszyła ani o milimetr, dostałam zalecenie udania się na zabieg

ale nie to jest najgorsze - najgorsze jest to, że od pierwszych zdań, które wypowiedziałam w klinice informowałam, że staramy się o dziecko, że bardzo mi zależy, żeby móc jak najwcześniej zajść w ciążę, po czym pan doktor nie informując co to za zastrzyk a jedynie, że pomoże na torbiel polecil  natychmiast go wykonać, niestetydopiero jak przyszłam do domu wyszukałam zastrzyk i przeczytałam ulotkę - zastrzyk wywołuje czasową MENOPAUZĘ, okres i owulacja może zatrzymać się od 4-5 miesięcy bo taką dawkę dostałam do nawet 18 miesięcy... dziękuję panie doktorze! :) a z tego co konsultowałam póżniej z innymi lekarzami, to w tym przypadku bezpieczniej było wykonać laparoskopię a nie męczyć mój organizm końską dawką hormonów. a przy okazji wizyty doktor naciągał mnie na wszelkie możliwe wykonywane u nich usługi i zabiegi - powiedział wprost, że mam za duże wargi sromowe i nadają się do operacji - wybuchnełam śmiechem i poinformowałam go, że absolutnie nie mam z nimi żadnego problemu ani w kwestii estetycznej ani zdrowotnej a następnie zaproponował, że może zrobię sobie dodatkowo badanie piersi za jedyne 60 zł ich najnowszym sprzętem? porażka, dzięki niemu muszę odłożyć swoje plany związane z macierzyństwem

a przy okazji torbiel w końcu wyleczyłam sama - ziołami polecanymi przez starsze pokolenia i okładami.....

Gość Aga
Dnia 25.10.2012 o 17:44, Gość Venya napisał:

Polecam!!! Dr Jacek Magnucki jest świetnym lekarzem! Jestem Jego pacjentką i wiem co piszę.

Pani Pożarkowska... jak już ma Pani fałszować opinie to proszę to robić z większym polotem i fantazją. Jedno zdanie na opisanie tak "cudownego" człowieka? Zadowolony pacjent postarałby się bardziej. I jak już ma Pani robić jako menadżer reklamę klinice Magnuccy to radziłabym najpierw zająć się swoim własnym wizerunkiem, bo wygląda Pani tak jak gdyby dr Stachura ćwiczyła na Pani zakładanie nici PDO. 

Gość Barbara
Dnia 7.08.2019 o 10:29, kejdens napisał:

ja również byłam u dr Magnuckiego i stanowczo odradzam! przyszłam z problemem torbieli na jajniku pan doktor powiedział, że sprawa jest poważna, że jakoś spróbuje zaradzić tej sytuacji, kazał mi natychmiast zejść na dół na zastrzyki, wprowadził mnie w wielki stres i panikę, natychmiast poddałam się zastrzykowi, który jak się okazało kosztował 500 zł a sama wizyta nieco poniżej 300....

pózniej doktor udał się na urlop, udałam sie do jego kliniki na kontrolę, gdzie zrobiono mi usg i okazało się, że torbiel nie ruszyła ani o milimetr, dostałam zalecenie udania się na zabieg

ale nie to jest najgorsze - najgorsze jest to, że od pierwszych zdań, które wypowiedziałam w klinice informowałam, że staramy się o dziecko, że bardzo mi zależy, żeby móc jak najwcześniej zajść w ciążę, po czym pan doktor nie informując co to za zastrzyk a jedynie, że pomoże na torbiel polecil  natychmiast go wykonać, niestetydopiero jak przyszłam do domu wyszukałam zastrzyk i przeczytałam ulotkę - zastrzyk wywołuje czasową MENOPAUZĘ, okres i owulacja może zatrzymać się od 4-5 miesięcy bo taką dawkę dostałam do nawet 18 miesięcy... dziękuję panie doktorze! 🙂 a z tego co konsultowałam póżniej z innymi lekarzami, to w tym przypadku bezpieczniej było wykonać laparoskopię a nie męczyć mój organizm końską dawką hormonów. a przy okazji wizyty doktor naciągał mnie na wszelkie możliwe wykonywane u nich usługi i zabiegi - powiedział wprost, że mam za duże wargi sromowe i nadają się do operacji - wybuchnełam śmiechem i poinformowałam go, że absolutnie nie mam z nimi żadnego problemu ani w kwestii estetycznej ani zdrowotnej a następnie zaproponował, że może zrobię sobie dodatkowo badanie piersi za jedyne 60 zł ich najnowszym sprzętem? porażka, dzięki niemu muszę odłożyć swoje plany związane z macierzyństwem

a przy okazji torbiel w końcu wyleczyłam sama - ziołami polecanymi przez starsze pokolenia i okładami.....

Jak lekarz może powiedzieć kobiecie, że ma za duże wagi sromowe... Dobrze, że nie naciągła się Pani na labioplastykę u tego Pana. Magnucki nie ma zielonego pojecia o wykonywaniu tych zabiegów. kaleczy wszędzie  i w swoim gabinecie i w szpitalu partaczy zabiegi. Oddział ginekologiczny na Ligocie też radzę omijać szerokim łukiem. 

Gość Carbo !

Na labioplastyke w klinice Magnuccy proszę uważać! Jestem po nieudanym zabiegu u tego lekarza. Wylałam morze łez zanim inny lekarz mi pomógł. Ból, niegojace się rany, rozeszłe szwy coś strasznego.  Po 4 miesiącach kiedy rany sie w końcu zagoily wygladalam tak jak by mi ktoś zdetonował dynamit między nogami. Na szczęście byłam w gronie kobiet, którym dało się pomóc, ale apeluje do wszystkich Pań i powtórzę to co powyżej napisała Gość Barbara omijać klinikę i tego lekarza SZEROKIM ŁUKIEM !!!