Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemDObaniiii.

Nie mam za co żyć. Nie mam nawet książek do szkoły...

Polecane posty

Gość wredniucha
a jeśli ojciec dziecka siedzi to alimenty wypłaca Fundusz Alimentacyjny - ale tobie nawet nie chce się o tym poczytać - internet używasz tylko do szukania klientów, co?

Gość Apasz25
Duża szansa że autorem tego tematu jest 50-letni Pan Henio spod 5-tki, któremu kurewsko się nudzi przy piątku

Gość tez sie dziwię
Tak ogólnie to jeszcze nie slyszłąm o tym aby prostytutce brakowało kasy :-)

Gość jestemDObaniiii.
Mam kilka powodow co do tego ze nie chce miec z nim nic wspolnego. Jak bylam w 9 mies malo mnie nie skopal po brzuchu. W pore ucieklam. Potem chodzilpo ludziach ze chce go w dziecko wrobic. A teraz jak wszyscy widza w tym jego parszywa rodzinka ze mała jest podobna do niego to nagle zmienili o wszystkim zdanie i chca zeby do nich sie zwracala 'babcia i dziadek' pfff.

Gość tez sie dziwię
jestemDObaniiii. ojciec dzeci nawet nie musi widziec sie z dzecmi,oby tylko płacil alimenty. Ty swoj honor wsadź w majtki i pozwoj o alimenty ojca dzeci,bo nie robisz tego dla siebie,ale dal swoich dzeci.

Gość wredniucha
gówno mnie obchodzi po czym sie kopaliście i kiedy - dziecku należą sie alimenty jak psu miska przy czym, żeby je uzyskało ty nie potrzebujesz mieć ze swoim zapładniaczem nic wspólnego - teraz jesteś honorowa?- kosztem dziecka?

Gość jestemDObaniiii.
Bo spotykam sie w ostatecznosci jak lodowka swieci pustkami. 1x w tyg. Kiedys stalam na ulicy przez co wpadlam w depresje,o malo nie odebralam sobie zycia. Nigdy nie chcialam do tego wracac ale niestety te j.e.bane zycie mnie do tego zmusza. Fundusz alimentacyjny placi tyle co dostaje jako samotna matka więc w czym sens? A tak mam od gnoja spokoj. Corka nigdy go nie widziala

Gość wredniucha
fundusz alimentacyjny płaci tyle ile zasądził sąd!

Gość jestemDObaniiii.
Ale ja nie chce sie go potem prosic zeby np dal zgode na wyjazd dziecka za granice. Bo mam w planach kiedys stad wyemigrowac. Tutaj predzej zdechne niz zapewnie dziecku przyszlosc

Gość mądralla....
jak ojciec dziecka nie jest wyplacalny to dziadkowie musza placic, tylko trzeba wystąpić do sądu. Centrum Praw Kobiet ma darmowego prawnika. Darmowy telefon zaufania 116123 w godz.14-22 ale tam dziumdy czasami glupie siedzą, całodobowy 8919288 w Olsztynie. Zadzwoń, może chociaż tam ktoś coś doradzi. I staraj się wyjść z tej sytuacji, przecież to poniżające jak cholera :o Przez paczkomat (www.paczkomaty.pl) można przekazać komuś przesyłkę, nie musisz chyba nawet podawać wtedy nazwiska, tylko sam mail. Zobacz te stronę na wszelki wypadek czy w Twoim mieście są paczkomaty.

Gość mądralla....
ile mieszkańców ma Twoje miasto? jakieś totalne zadupie to jest?

Gość tez sie dziwię
jestemDObaniiii. jeżeli ojciec twoich dzeci nie ma odebranej władzy rodzicielskiej,to nawet gdy nie utrzymujesz z nim kontaktu,to on bedzie musial wydac zgode na wyjazd dzeci za granicę.

Gość jestemDObaniiii.
Jego cala rodzinka to alkocholicy. Kazdy zyje z mopsu :(

Gość wredniucha
nie mogę już czytać tych twoich absurdalnych argumentów - nie to nie - prostytuuj się dalej - na zdrowie

Gość tez sie dziwię
jestemDObaniiii. alkoHol,a nie alkochol

Gość jestemDObaniiii.
Mam z nim tylko corke a w akcie urodzenia podalam zmyslone imie i nazwisko ojca. Dziecko nazwisko ma moje

Gość tez sie dziwię
jestemDObaniiii. co za brednie piszesz :-) ie mozna podac zmyślonych danych ojca,albo nn albo prawdziwe dane ojca :-) idż prosrytuto zarób coś:-)

Gość mądralla....
narób ulotek, że posprzątasz, zajmiesz się starszą osobą, wpisz swój telefon i rozłóż po skrzynkach. Kobieto, ratuj się! Ja nie wiem, jak Ty się do tego dajesz radę zmuszać. Tylko narób ich chociaż z 1000 (xero nie jest drogie a wydrukować można w bibliotece publicznej).

Gość jestemDObaniiii.
Wredniucha - oby tobie i twojemu dziecku bieda zajrzala w oczy to moze zrozumialabys

Gość wredniucha
nie mogłaś podać zmyślonego nazwiska ojca - przy rejestracji dziecka muszą być oboje rodzice, a ojciec w obecności urzędnika uznaje dziecko - ale z ciebie kłamczucha

Gość wredniucha
jesteś na prawdę żałosna

Gość sama_____pravda
""hahahahhaha jestes chyba uposledzona.boisz sie,ze tatus zazada alimentow?kiedy i dlaczego mialby zazadac?stuknij sie w łeb,nic mu sie nie nalezy od dziecka,idiotyzm natychmiast wnioskuj do sądu o ustalenie ojcostwa i dostaniesz od niego alimenty na dziecko.jesli tylko on ma jakas prace to bedzie na nie placil."" Widać mało wiesz .. :O właśnie, że ojciec może zażądać alimentów od dziecka np. gdy sam nie jest już zdolny do pracy. Mój znajomy był się zrzekać w sądzie swojego ojca, by własnie w przyszłości mu czegoś nie odwinął ;/

Gość mądralla....
Art. 42 ust. 2 Prawo o aktach stanu cywilnego: „jeżeli nie nastąpiło uznanie dziecka lub sądowe ustalenie ojcostwa, wpisuje się do aktu urodzenia dziecka jako imię ojca - imię wskazane przez przedstawiciela ustawowego dziecka, a w braku takiego wskazania jedno z imion zwykle w kraju używanych oraz jako nazwisko ojca i jego nazwisko rodowe nazwisko matki z odpowiednią adnotacją w rubryce Uwagi Także tak, wymyślają sobie imię. Robi się tak z uwagi na to, że hasło "ojciec nieznany" może być dla dzieciaka potencjalnie krzywdzące. Laska, Ty coś zacznij działać tak, żeby nie musieć się upodlać, bo tak się nie da żyć, jak Ty żyjesz.

Gość jestemDObaniiii.
Podpisalam zgode zeby moja matka za mnie zarejestrowala corke bo nie bylam w stanie. Np ja mam ania kowalska, a ojca podalam w szpitalu tylko imie np jan. Jakos tak wyszlo ze wpisane jest ze ojcem dziecka jest jan kowalski (moje nazwisko).

Gość jestemDObaniiii.
Probuje dzialac. Niestety nie mam wielkiego pola do popisu. Musze miec taka prace zeby moc zanosic i odbierac dziecko ze szkoly. Najlepsze bylyby nocki.

Gość jestemDObaniiii.
Pracowalam juz na sprzataniu mieszkan,opiekowalam sie dziecmi, pakowalam przesyłki w pewnej firmie i bylam w sezonowej pracy.

Gość mądralla....
szukaj pracy i to ciągle. Nawet w stolicy szuka się non stop