Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołkidołkimamuś

Plan dnia waszego 2 latka !!!!!!!

Polecane posty

Gość ołkidołkimamuś

7:30-8:00 śniadanko do wyboru: -paróweczka z kromką chleba -jajecznica z 1 jajka z kromką chleba -kromka chleba z (wędliną lub serem żółtym) -sandwich z 2 kromek tostowego z serem żółtym -kaszka bobovita + chrupki na mleko -kromka chałki z dżemem 10:00-11:00 II śniadanko do wyboru: - serek owocowy -banan -jabłko -2 wafle ryżowe -5 biszkoptów -4 herbatniki 13:00 Zupa w miseczce 300ml do wyboru: -pomidorowa z makaronem lub ryżem -rosół z makaronem -ogórkowa -kalafiorowa -krupniczek -jarzynowa 14:00-16:00 Drzemka popołudniowa 16:00-17:00 II danie do wyboru: -kotlet z piersi lub mielony z ziemniaczkami+marchewka -mięso z szynki w sosie lub klopsiki z mielonego w sosie koperkowym+ kluski śląskie lub kopytka + buraczki -naleśnik z serem 20:00 kolacja to samo co na I śniadanie

Gość stop meeeeee
3 kromki chleba z nutella i to jak namowie....na caly dzien. mam niejadka niestet:9

Gość żal do kwadratu
plan dla 2-latka? kurwa co to kierat jakiś mu robisz?

Gość mama dwóch dziewczynek
moja jeszcze 2 latek nie ma, ale je ładnie. Tylko to miał być jadłospis, czy plan dnia? Jeżeli jadłospis to czytam jak jadłospis na wczasach... Moja córka je mniej więcej to co my, więc duuużo szersze menu. Śniadanie zwykle mleczne /kaszka, serek/ bo je wcześnie, jak tylko wstaje, później II śniadanie np. jajecznica, kanapka, omlet... , zupka, drugie danie, jogurt/napój mleczny, kolacja-kaszka najczęściej, albo mleczna zupa, budyń... W międzyczasie je jeszcze owoce /przeróżne - teraz z ogrodu od jabłka po borówki amerykańskie i agrest/ pije sok, czasami jakieś ciastko/kawałek ciasta... ja nie liczę ile kromek, ile ml, gram... proponuję, czasami zje więcej, czasami mniej... Generalnie dużo pije. Jeżeli chodzi o plan dnia to ma bardzo bogaty, a dominują szaleństwa w domu i na podwórku ;-)

Gość ołkidołkimamuś
Źle się wyraziłam chodziło mi właśnie o jadłospis chciałam porównać czy aby, u nas wszystko jest tak jak trzeba :)