Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyle myśli

Mój chłopak ma depresje,nie odzywa sie

Polecane posty

Witajcie, mam wielki problem jestem z chłopakiem 2 miesiące oboje studiujemy na jednym wydziale (ale teraz sa wakacje). Myślę że nie potrafi obchodzic sie zdziewczynami miesiąc temu powiedział ze mnie kocha(ja mu jeszczenie powiedziałam) i ze nikomu jeszcze tego nie powiedział i myśli o mnie i sie cieszy ze znalazł osobe ktorej mógł to powiedzieć. mialam do niego pretensje bo rzadko domnie pisał razna dzien i tylko pare smsów... nie moge pojąc dlaczego nie chce częściej ze mna pisac jak niby mnie kocha ... ostatnio powiedzialam mu zeby nie używał słów ktorych nie zna znaczenia "kocham Cię" i od tamtej pory nie powiedział . Raz nie chcial sie ze mną spotkac i zrobiłam mu awanture na gg że nie chcial sie spotkac bo nie wychodzil 2 dni z domu. Ostatnio pisaliśmy i zaczęłam byc dla niego nie miła miałam pretensje o kolegów że są wazniejsi,wypomniałam ze nie chcial sie spotkac,ze bardziej sie nim przejmuje niz sobą... za to on miał pretensje że interesuje sie jego zyciem a do swojego nie dopuszczam... obraził sie na mnie bo zapytał czy pare dni razem nie spędzimy i ja wtedy powiedziałm że nie wiem czy chce .. obraził sie tak że 3 dni sie nie odzywa-oisze do niego i nie odp a jak odp to że nie ma mi nic do powiedzenia i ze jestem uparta i zadufana w sobie i że go ograniczam a jemu nie pozwalam.. czy on mnie nie chce znac?? dzwoniłam, pisałam a on nic..co robic?

Gość Gregory28
CH UJ ci w dupe szmato