Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Kokardą

Czy wy faceci majcie jakieś prawdziwe uczucia?

Polecane posty

To znaczy czy jest wam kiedyś przykro czy tylko jesteście źli i urażeni...? Albo czy kochacie tak...no wiecie, sercem czy tylko ciągle sex i sex...Tylko szczerze :) bo jak sie was spyta wprost oburzacie sie że w ogóle można pytać bo to niby takie oczywiste, ale z zachowania to potem nie wynika...

Gość Singiel Idealista
facet mający uczucia jest gnębiony przez kobiety, taka prawda, więc lepiej się nie uzewnętrzniać

Gość kojkbb
Mężczyźni mają więcej prawdziwych uczuć niż kobieta. Ci którzy chcą miłości, związku są przez Was traktowani jak dziwadła i psychicznie chorzy. PS. A kobiety potrafią kochać tak sercem a nie tylko seks i korzyści materialne?

Gość na wlasnym przykladzie
powiem ze akurat osobiscie znam dziewczyne ktora ma w dupie ile facet ma kasy (tak tak - zakochalam sie kiedys nawet w bezdomnym:P) ,jestem bardzo uczuciowa,uczciwa w stosunku do faceta.Czesto czytam ze faceci chca miec taka dziewczyne itd...tylko że jak co do czego przyjdzie to mnie odrzucają

Właśnie mi nie chodzi o okazywanie, tylko o to czy coś czujecie. Kobiety nie wszystkie czają sie na korzyści materialne.

Co za idiotyczne pytanie. Gdyby nie czuli to by nie wchodzili w stale powazne zwiazki. Ty chyba po prostu nie rozumiesz facetow. Oni maja ego i lubia uczucia zachowywac dla siebie, co nie znaczy ze ich nie maja.

Gość Jak facet coś czuje
to uznany jest za ciepłą kluchę więc uczucia musimy chować

Gość Kobiety nie chą faceta
który mówi o uczuciach bo takiego wyzwą od ciepłych kluch zrozum to autorko. ciepła klucha jest skreślana od razu a taki oschły nie

Gość Dorin84
To jest rozdział 5 książki "Mężczyzna od a do z" - rozdział - zrozumieć męskie emocje.

I nie chodzi mi o to że facet nie okazuje uczuć :) mój właśnie okazuje, tylko nie wiem czy jest to szczere czy robi to po to żebym ja była zadowolona.

Być może, ale mogą to wszystko robić z wyrachowania :) Mój np jest miły, baaaaardzo miły, ale to bardzo bardzo...dosłownie odgaduje moje życzenia i spełnia wszystkie zanim zdążę zamarzyć :) ale podejrzewam że robi to w nadziei że zgodzę sie na drugie dziecko :o To mnie zniechęca bo to fałsz jakby nie było :o

Gość 56789
dokladnie tak jest:)

Gość o0iki9
Z Kokardą Tak że ten...jestem ciekawa czy każde wasze "uczucie" jest podyktowane chęcią zysku W przeciwieństwie do kobiet My nie oczekujemy zysku gdy okazujemy uczucia.

Gość wysoki studencina
jakieś tam uczucia mam ale nie jestem maniakiem miłości lub seksu. wszystko w zdrowych granicach :)

Jeśli ktoś definiuje zysk wyłącznie jako dobro materialne to może i rzeczywiście nie zawsze go oczekujecie