Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł****

dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość anioł****

jestem na zwolnieniu z powodu ciązy to dopiero 4 mc,siedzę w domu i wegetuję, niesety znajomi żyją własnym życiem i zapomnieli o mnie, nie mam nawet do kogo się odezawć.Każdy w tych czasach jest tak zpracowany że nie ma czasu aby pamiętać o znajomych.

Gość fdfdfdf
niekórzy marza o tym zeby tak lezec i nic nie robic

Ja mniej więcej Cie rozumiem, chociaż ja nie jestem po ciąży, nie mam dzieci, ale też siedzę w domu, i nie mam się do kogo odezwać..;] jestem w UK od niedawna , nie pracuję jeszcze i tak łażę i smęcę...jakbyś chciała pogadać to pisz ;) pozdrawiam ;)

Jestem z synkiem i mezem w jego kraju Armenii ktory zadzi sie tu wlasnymi zasadami.Tak nigdy nie bylo 5 lat maluzenstwa.Teraz to sie zmienilo w klotniach podnosi na mnie reke i nie wychodze z domu.Tu kobiety sa kurami domowymi i chodzace inkubatory!!!! i one mowia ze sa szczesliwe !!! jak sie sluchaja to sa!!! Ja jak mam cos do powiedzenia to mowie!! ale place za to wysoka cene.Rozmawiamy po Polsku ze soba ale co z tego jak nie mozemy zyc razem nie dogadujemy sie.Tesknie za Polska i jak Wy dziewczyny nie mam sie do kogo odezwac ....znam jezyk ale zadna mnie nie rozumie to jak sekta inna planeta nikt nie rozumie ze przemoc jest karalna i to czysta patologia nie ma szans szukac tu pomocy czy chociaz zrozumienia bratniej duszy.!!! :(

A nie chciałaś z mężem mieszkać w Polsce? musi Ci być tam cholernie ciężko... a często Cie bije? ich kultura jest inna, i nam jest ciężko ich zrozumieć i wzajemnie. Dla nich pewnie bicie i poniżanie kobiet to norma, dzień bez tego to dzień stracony...