Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martynaBBA

mdłości i osłabienie

Polecane posty

witam szukam porady , od prawie tygodnia na widok jedzenia lub na sam jego zapach naciąga mnie, jeszcze nie wymiotowałam z tego powodu ale czuje sie paskudnie, straciłam apetyt , czuje osłabienie i duszności. Zastanawiam się czy może to być związane z moimi problemami z oddawaniem moczu (robie to co 15min.) ciąża to nie jest bo właśnie kończy mi się okres, z jego powodu też raczej nie bo był wyjątkowo słaby, może to być objaw bulimii ? nie należę do szczupłych (54kg, 18lat) nie wytrzymuje już tego, pomocy!

hmm ciężko powiedzieć nie jem regularnie , staram się jeść tylko wtedy gdy jestem głodna, starałam się schudnąć ,a teraz już próbuje trzymać wage więc nie szaleje z jedzeniem, ale nie wcinam jakiś fastfoodów (baaardzo rzadko) ani słodyczy , dużo owoców , warzyw pije wode mineralną nie gazowaną (to podstawa mojego jedzenia)

Gość może jednak
ciąża skoro krwawienie słabsze?

Gość może jednak
poza tym Kochana bulimia to wpierdalanie na chama i wymiotowanie

Gość smfbdhebvf
JESZ SER ZÓŁTY, MIĘSO, NABIAŁ ?

Gość smfbdhebvf
mnie rozwala jak ktoś pisze, ze nie jada fast foodów i mysli ze to juz go czyni zdrowego, a Polska kuchnia wystarczy aby zruinnowac sobie zdrowie.

Gość nababa
Dziewczyno, masz klasyczne, podręcznikowe objawy cukrzycy! Zrób sobie badania poziomu cukru, skierowanie weź od lekarza rodzinnego albo zrób prywatnie. Wszystko się zgadza, włącznie z oddawaniem moczu w zwiększonych ilościach.

Gość doktorowa :]
Autorko zrób sobie ten test na czczo. Serki, jogurty są niezdrowe.

robiłam badanie moczu co kilka miesiecy robia mi badania krwi i zawsze mowią że cukrzycy na pewno nie mam , jedyny problem który jest dla lekarzy w moim przypadku w toku to to oddawanie moczu bo badania wyszly w porządku

Czeste oddawanie moczu i zwiekszone pragnienie, idelanie pasuje tez do candidy, wiec niech sobie zrobic ten prosty test, a jesli wyleiminuje to to moze przystapic do kolejnych badan.

Ja często oddaje mocz, w nocy to biegam jak szalona do wc :/ kiedys latami chodziłam po lekarzach i nie mogli sie doszuac przyczyny tego stanu, a okazało sie ze mam grzybice, wiec doktorowa moze miec racje. Zwłaszcza, że żywisz się w taki sposób, że w latwy sposób możesz sobie zafundowac grzybka.

Tutaj mowa o grzybicy ogólnoustrojowej, a problemy stref inntymnych to tylko jej obiaw. jeśli sama mówisz ze ja miałas to napewno nie pozbyłas się jej w tak prosty sposób.

dziękuje za rady zrobie test i badania i mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni bo trwa to niby tydzien a psychicznie jestem wykończona

Gość fiku mikuuuuuuja
Ja przyznam szczerze że kiedyś się tutaj śmiałem z tego testu co się pluje do szklanki, a okazało się że lekarz kiedys kazał go zrobic mojemu tacie :-o

nie chce sie sprzeczać z waszymi opiniami ale czytając objawy candidy to obajwów mam pare, ale sprawdzając cukrzyce to pasuje idealnie , nie wiem juz sama , badania pokaża

Gość fikołaj
puk puk zrobiłas test ? napisz co wyszlo.