Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel...

eh...

Polecane posty

Gość elemeledudkiooooooo
niedziel a jeśli chodzi o nieprzestrzeganie norm społecznych i nierespektowanie ich to jak to u Ciebie wygląda ?

ciekawe, ciekawe... pijanam, więc cokolwiek powiedziałam-się nie liczy :D

"a jeśli chodzi o nieprzestrzeganie norm społecznych i nierespektowanie ich to jak to u Ciebie wygląda ?" nie wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale chciałem udusić kolegę w podstawówce :D

Gość elemeledudkiooooooo
ja np nie mówię ludziom dzień dobry bo się to nie opłaca i uważam to za bezsens o mówieniu smacznego, na zdrowie i innych głupot nie wspomnę 😴

A no to teraz rozumiem o co chodzi elemeledudkiooooooo. Więc, hmmm... nie składam życzeń urodzinowych czy imieninowych. Uważam że to bez sensu. Jakbym się jeszcze zastanowił to pewnie by się cos znalazło.

Gość elemeledudkiooooooo
z życzeniami mam to samo albo jak były jakieś składki na kwiatki dla kobiety prowadzącej kurs w którym uczestniczyłam , nie złożyłam się i podbuntowałam jeszcze 3 uczestniczki, ponieważ to bez sensu dziękować komuś dodatkowo, przecież kobieta za darmo kursu nie prowadziła :D

też bardzo nie lubię składać życzeń ale jednak robię to przecież nie chodzi o okazję tylko, żeby się tej osobie przykro nie zrobiło. Oczywiście o ile to ktoś ważny dla mń jest niedziel, a Ty wolałbyś do swojej psychoterapeutki chodzić czy do mnie? :P

Gość elemeledudkiooooooo
"Sigh, a ja mam gdzieś czy tej osobie jest przykro." otóż to ! :classic_cool:

ale jakbyś miał kogoś ważnego, to też by Ci było wszystko jedno? jeszcze pół biedy jak ktoś w ogóle niczego nie obchodzi, ale jak ktoś np obchodzi te wszystkie święta katolickie, a świąt bliskich nie. Albo np coś tak głupiego jak, przyznaję, walentynki. Przecież to i to jest komercją. Tym samym jest. Tylko że obchodząc urodziny można komuś sprawić przyjemność a obchodząc święta- nie bardzo Ale co ja bym miała z tego Niedzielku? :P

Ale to nie wiem za którym razem :D :D no tak, satysfakcję, że komuś pomagam. Bo ja dobre serce mam. A przynajmniej taka jest oficjalna wersja...

ja bardzo cierpliwym człowiekiem jestem, jednak, w obecnej chwili, w obecnym... stanie, nie w mocy jestem ocenić stopnia przydatności owego układu w stosunku do mojej skromnej osoby ^^ dlatego przełóżmy to na inny dzień, czy tam noc :D nieoficjalna wersja jest taka, że nie mam serca tylko dwie wątroby ^^"

Ty sobie upoluj coś Niedziel jak masz ochotę na wątróbkę... A nie. idę spać, słodkich :P