Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawosc po prostuuuuu

Ile dajecie na tace w kościele ?

Polecane posty

Gość mogę wrzucić snickersa
:D

Gość Kaferinka
Bardzo ciekawy wątek. 1 zł, ale przemyślę to na nowo. No kto by pomyślał, że ktoś zada takie pytanie.

Gość ziutkaaa
Ja nawet cipkę oddaję dobrowolnie, nikt mnie do tego nie zmusza taka jestem oddana kościółkowi:D nóżki rozkładam szeroko na zakrystii

Gość do: bo ta ziutka to
mów ile i kiedy ty dałeś potrzebującym

Gość widac ze
pisza tu same tuskozjeby

Gość rgwetrwrerthjtyhyretr
Przez cały tydzień na tacę w kościele uzbiera się 5 tysięcy. Wiem, bo moja matka jest skarbnikiem we wspólnocie i wymienia te drobne, które wrzucacie na papierowe pieniądze. Płaćcie tym złodziejom dalej :O

Gość ziutkaaa
on pewnie prowadzi przytulek dla bezdomnych albo oddaje pol kieszonkowego na sierociniec :D

Gość ziutkaaa
u nas rzadko ktos wrzuca monety

Gość kościół do dno
Jak to "co z tego?" Przecież klechy ciągle wam powtarzają, że należy żyć skromnie, umartwiać się bla bla bla a sami śpią na pieniądzach i jeżdżą super furami. Przecież niż innego jak hipokryzja i robienie z ludzi idiotów. Pamiętam jak byłem mały i zobaczyłem swojego proboszcza w nieprzeciętnym samochodzie i naiwnie pomyślałem sobie "oni mają na to pieniądze z tacy? A mój tata i mama codziennie chodzą do pracy i nie stać nas na samochód" buahaha ale ja jeszcze nie znałem świata. Ale cóż miałem wtedy nie więcej jak 10 lat a niektórzy przez całe życie są tacy naiwni.

Gość polakkkkkkk
widac ze pisza tu same tuskozj**y wręcz przeciwnie, nigdy nie głosowałem i nie zagłosuje na Tuska i PO, ale KK to złodziejska instytucja i należy ją opodatkować

Gość ziutkaaa
kosciol musi byc bogaty, zeby byl silny:)

Gość .ziutkaaa/
jestem geyem kocham wielkie kuty w mojej ddooopie i koperty od biedaków udajac nieudacznika , jeżdze porsche carrerą z żoną na przednim

Gość ziutkaaa
jak zazdroscisz swojemu proboszczowi auta, to sobie zarob i tez kup:) albo sam zostan ksiedzem:D

Gość polakkkkkkk
Czy dla Was nie ma innej alternatywy, jak PO i KK /Pis/? przecież są inne opcje, ogarnijcie się ludzie !

Gość przyznaj się
Ziutka, Ty naprawdę jesteś taka prokościelna i zaściankowa, czy po prostu udajesz? :)

Gość wieczorna_truskawka
no wlasnie nie ma niestety innych opcjii..... np co sralikot??? ;/

Gość ziutkaaa
chodze do kosciola, co w tym dziwnego

Gość przyznaj się
Wszyscy już rządzili tylko nie palikot. On też powinien mieć szansę się wykazać.

Gość polakkkkkkk
PiS zawsze przegrywa wybory tylko dlatego, że tam są sami fanatycy religijni, ale ludzie mają już dosyć kościoła i księży, którzy próbują siać zacofanie Gdyby poskromili tę nadmierną miłość i uwielbienie dla KK pewnie by wygrali następne wybory

Gość ziutkaaa
palikot rzadzil jak byl w PO

Gość wieczorna_truskawka
jasne - normalnym ludziom dzieci zostalyby odebrane i przekaze pedałom - też mi opcja :/

Gość trololololololololololo
palikot juz byl przy korycie 4 lata z tuskiem i nic nie zrobil a jego komisja przyjazne panstwo to istna legenda tego wielkiego czarodzieja i zbawcy polski

Gość kobieta_ona
A czy wy ludzie zdajecie sobie sprawe ze te pieniadze Z TACY idą na rachunki za kościół typu prad, ogrzewanie i rózne remonty i unowoczesnienia w kosciele???????????? ANI GROSZA KSIADZ Z TEGO NIE MA!!!! I zrozumcie to w koncu!!! czy tylko oceniac i pier...potraficie nie zastanawiając sie!!!??? PIERWSZE COS SPRAWDZ A POTEM SIE WYPOWIADAJ, OCZERNIAC TO JESTESCIE PIERWSI, EJ JESZCZE WAM SIE TO ODDA W ZYCIU...

Gość ziutkaaa
no pisalam o tym, przeciez jak do kina idziesz to tez bilet kupujesz, zeby sie chociaz seans kinu zwrocil:)

Gość zal mi Polski
palikot zajął się tylko wprowadzaniem narkotyków w legalny obrót, sciaganiem krzyzy z czego sie tylko da, propadowaniem roznego rodzaju zbokow. nie wiem naprawde kto normalny chce na niego jeszzcze glosowac

Gość polakkkkkkk
kobieta_ona- aTy sobie zdajesz sprawę ile kasy i to nieopodatkowanej mają z pogrzebów, chrztów, ślubów : ile mają ośrodków wypoczynkowych, nieruchomości itp ????? Kobieto ogarnij się i nie piltol pierdół, bo głowa boli

Gość ziutkaaa
wszystko kosztuje:)

Gość zal mi Polski
Polakkkk a co chcialbys cala swoja rodzine za darmo chowac, chrzcic i zenic???????

Gość ziutkaaa
Polakkkkka pochowamy za darmo pod plotem w mogile zbiorowej:)