Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widziała i iiiiii

Widziałam dziś jak starszy facet podrywał nastolatke, pewnie bedą uprawiac seks

Polecane posty

Gość widziała i iiiiii

Byłam rano na rowerze w parku, usiadłam na ławce. Szedł ten facet z psem rasy Husky siberian, obok niego nastolatka okolo 16-19 lat z podobnym huskiem tylko kremowym. Słyszałam jak mówil do niej czy ma telefon by zapisac numer a ona ze nie wzięla, usiedli na ławce obok mnie , wyjąl dlugopis ze spodni i napisal jej na ręce, powiedzial Andrzej jestem. Podal jej reke, ona sie usmiechnęla i speszyła chyba, potem znalazl w kieszeniu wizytowke. Potem jechałam troche za nimi, rozstali sie ona poszla w strone blokow, machal do niej a ona sie usmiechala ,on zeby sie odezwala a ona : jak wroce napisze do pana smsa Facet okolo 50-55 lat, wysportowany w krotkich spodenkach bez brzucha, siwiejący z twarzy typowy podrywacz gadal jak przekupa pewnie bedzie bzykąl tą malolate

Gość whedif
no i? znajomi się skończyli do plotek to za obcych się zabierasz? :O

Gość MadameLauernette
Może ona nie wiedziała jak grzecznie odmówić i wzięła telefon dla świętego spokoju (ja tak robię), by nigdy więcej się do niego nie odezwac? :D

Gość polaczekekekekke
to normalne, bardzo prawdopodobne ze ja puknie, dzisiaj seks to jak splunac, tkaie czasy

Gość Kaferinka
Żałuję, że przeczytałam to. O fuu fu fu. Oby nie !

Gość widziała i iiiiii
DZIS ZNOW GO WIDZIALAM !!!! tym razem szedł z jakąs starszą okolo 20-22 lat tez z psem i ten sam numer, zapisywal jej numer na przedramieniu a ona chichotałą jak glupia to jakis stary podrywacz :O

Gość lkjhgfdsazz
a moze on chcial swojego pieska z jej pieskiem wyswatac? :D Moze to hodowca? eee tam, zaraz podrywacz ;):D

Gość kobiety dziś takie łatwe
takie nastały czasy

Gość gość
Kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem troche niesmiala w realnym swiecie, ale nadrabiam to przez sex telefon w sprosnych opowiesciach, o ktorych jestes w stanie sobie tylko pomarzyc. Jestem Kasia, moja fotka jest tutaj: http://sexphone.pl/23.html Jezeli chcesz by zawladnal nami szalony seks przez telefon zadzwon do mnie juz teraz i posluchaj jak szeroko potrafie rozkladac swoje nogi i wypinac jedrny tyleczek.

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać