Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koi78979879

NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY, a "normalna waga"

Polecane posty

Gość koi78979879

dziewczyny, otóż leczyłam się na niedoczynność tarczycy, przyjmując hormony.. cały czas miałam taką samą wagę, jeżeli przytyłam to nie wiele, wyglądałam w normie, wszystko było dobrze... lekarz w pewnej chwili kazał mi odstawić leki (Wcześniej mówił że będę zażywać do końca życia) .. od 3 lat jestem bez leków, ale robię kontrolne badania, które wychodzą w porządku ! ale mam pewien problem... czy to da się całkowicie wyleczyć? i czy jeżeli poziom TSH znów mi się podwyższy i przytyję, to da się schudnąć? martwię się, że mogłabym przytyć..... bo podobno większość tyje.. ja tak nie miałam, a teraz się obawiam... wyszedł ktoś z tej choroby? prosze o pomoc:)

Też miałam niedoczynność tarczycy. Przyjmowałam leki przez 1,5 roku i jak wyniki były w normie to doktorka kazała odstawić i robić kontrolne badania. Też się tego boje co Ty Autorko :)

Gość A to chyba nie jest
Nie ma sie czego bac choroby jak wszystko tu na ziemi przychodza i odchodzą to normalne

Gość koi78979879
zaczarowana18, a jak było z Twoją wagą podczas choroby? :) bo własnie moja była w normie.. i teraz się obawiam, że gdy wróci mi się niedoczynność przytyję:< mam nadzieje ze sie wyleczyłam