Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony mahon

zrobilam sobie dzis ala balejaz: czerwony machon i jasny blond

Polecane posty

Gość czerwony mahon

nie wygladam zle ale jednak moje umilowanie wlosow blon jest silne:) Pasemek jest dosc sporo powiedzialabym,ze przewazaja nawet na glowie. Za rok biore slub i chcialabym do tego czasu zejsc do koloru sprzed farbowania czyli do pasemek jasnych blond na naturalnym ciemnym blondzie. Czy bedzie to mozliwe jesli bede stopniowo robila blond pasemka,bo slyszalam,ze zafarbowany wlos na tak ciemny kolor bardzo ciezko jest rozjasnic na blond:/ i slyszalam tez,ze ciezko pozbyc sie czerwonych refleksow:/

Gość czerwony mahon
podbijam. Czy jest tu jakas dziewczyna ,ktora pozbyla sie czerwieni z wlosow(co wiecej przeszla na blond) ??

Gość Najciemniej pod latarnią :)
To po co tak spaprłaś włosy ? zrób sobie kapil rozjaśniajaca i zejdziesz w jedna chwile, a cały rok bedziesz miała na regeneracje włsów.

Gość ja nosze
no walsnie wolalabym nie robic takiej kompieli:P ale jest postep. Jako,ze moje wlosy byly latami rozjasniane to pomyslalam wczoraj,ze umyje po prostu te wlosy(w ten sam dzien farbowalam) i bardzo stracil ten machon na intensywnosci. Teraz mam rudo-rozowe jakies:P no troche mi lepiej w nich,bo w ciemnych kolorach jednak mi nie do twarzy. Mam nadzieje.ze wyplucza sie jeszcze bardziej. Bede myla tez szamponem rozjasniajacym loreala(taki niebieski) zobaczymy co z tego wyjdzie:P

Gość fikołaj
możesz też płukać w cytrynie, miód z woda też działa rozjaśniajaco.

o miodzie to nie słyszałam ale o cytrynie słyszałam i na pewno działa, woda utleniona też ale nie na każde włosy.