Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrrrrhh

nie mogę schudnąć :-/

Polecane posty

Gość brrrrrrrrhh

Zawsze marzyłam o płaskim i umięśnionym brzuchu... W tym celu postanowiłam ograniczyć słodycze i zacząć ćwiczyć. Swoje postanowienie realizuję ponad 2 miesiące. Jem mniej więcej 3 posiłki dziennie, czasem pozwalam sobie na coś słodkiego, ale nie jest to moim nawykiem. Codziennie biegam, ćwiczę na hula-hop i robię 6 weidera, ale mój brzuch nadal wygląda jak galaretka :-/ czasami mam przerwy, kiedy nie mogę ćwiczyć (np. ostatnio 2 dni nie było mnie w domu) ale generalnie jestem dość systematyczna. Znajomi mówią mi, że schudłam, rzeczywiście w ubraniu wyglądam zgrabnie. Ale kiedy podniosę koszulkę i patrzę na swój brzuch robi mi się niedobrze. Fakt, zrzuciłam parę kilo, ale zupełnie nie tam, gdzie bym chciała... Ma ktoś na to jakąś radę?

Gość urhguru7erea
Weź się ogarnij a nie zamęczasz nas swoimi wyimaginowanymi problemami.

Gość brrrrrrrrhh
myślałam, że ktoś może podrzuci mi jakieś dodatkowe ćwiczenia forum 'zdrowie i uroda' wydaje się odpowiednie na tego typu "problemy"

Gość A to chyba nie jest
Warto pokochac siebie brrrrrrrrhh,bo widze ze z tym masz powazny problem,jak to robi Ci sie nie dobrze???

Gość brrrrrrrrhh
kurcze, strasznie mi się nie podoba moje ciało... dlatego chcę coś z tym zrobić... wiem, że samo się nie zmieni... naprawdę się staram, ale nie chcę też przeginać... Ale fakt, popadam trochę w obsesję..., kiedyjem coś nadprogramowo od razu lecę do lustra sprawdzić, czy przytyłam oO to chore, wiem

Gość A to chyba nie jest
No to skoro wiesz,to moze popracuj nad pokochaniem siebie,bo inaczej zawsze nie bedzie Ci sie cos u sibie podobało,takie zycie to jedna wielka męczarnia

Gość 34234234234rerwerwe
mięsni brzucha super wzmacnia jazda konna

Gość brrrrrrrrhh
niestety nie mogę jeździć konno - kręgosłup :-/ Pokocham siebie na pewno jak schudnę :D

Gość A to chyba nie jest
Nie prawda brrrrrrrrhh,jak schudniesz to i tak siebie nie pokochasz,bo nie potrafisz,a uczyc sie trzeba miłosci tu i teraz,dlaczego warukujesz miłość do siebie??czy matka mówi do dziecka pokocham ciebie jak cos tam i cos tam????miłośc jest albo jej nie ma,pokochanie siebie to jedyna droga do zdrowia i dobrego samopoczucia

Gość brrrrrrrrhh
ale chyba każda kobieta chce mieć piękne ciało... Jestem młoda, jeśli nie teraz zadbam o siebie, to kiedy...?

Gość A to chyba nie jest
Skoro jestes młoda to z natury masz jeszcze poki co piękne ciało,a nie dwóch takich samych ludzi,jak nie ma dwóch takich samych kropel wody:)a zadbasz napewno o siebie jak siebie pokochasz

Gość brrrrrrrrhh
strasznie zazdroszcze wszystkim naturalnie szczupłym dziewczynom, które jedzą co chcą i ile chcą i w ogóle nie tyją... Ja nie jestem gruba, ale muszę się bardzo starać, żeby ten stan utrzymać... Chciałabym po prostu mieć piękne ciało, tak, zeby nie wstydzić się np pokazać w bikini na plaży

Gość marcelinka___84
rób brzuszki. kiedyś mi pomagały, ale zawsze miałam fałdy jeśli ci o to chodzi :) niezależnie od tego czy ważyłam 48 czy 60 kg, zawsze one były - mniejsze, większe . trudno się mówi.

Gość A to chyba nie jest
Ciało nie jest najwazniejsze,jak siebie pokochasz to niczego nie bedziesz sie wstydziła:)

Gość brrrrrrrrhh
no ja właśnie robię ten program 6 weidera, jestem za półmetkiem. Fałdek nie mam... ale płaskiego brzucha też nie...

Gość marcelinka___84
to chyba nie tak źle. co ja bym dała, żeby nie mieć fałdek :( trzeba będzie ostro zacząć ćwiczyć od listopada ;)

Gość brrrrrrrrhh
no nie jest tak źle, ale jestem sfrustrowana... bo nie widzę wyraźnych efektów, mimo sporego wysiłku, jaki wkładam w te ćwiczenia Nie jestem gruba, mam jakieś 165 wzrostu i ważę 50 kg

Gość A to chyba nie jest
No to jestes szczupła,a dlaczego nie chcesz pokochac siebie????

Gość brrrrrrrrhh
w sumie rzeczywiście, jestem strasznie zakompleksiona... ostatnio miałam okazję przekonać się, że obcy faceci zwracają często na mnie uwagę... ale... zamiast przekonania, że jestem ładna, raczej wydaje mi się, że oni wszyscy mają mocno zryty gust... nie wiem... nie lubie swojego wyglądu i nigdy nie lubiłam

Gość A to chyba nie jest
Tak oni wszyscy maja zryty mózg bo im sie podobasz,a Ty jedna uwazasz ze jestes do bani,to jakos troche dla mnie dziwne,zawsze wiekszosc ma racje wiec chyba Rt sama sobie co nieco dowalasz,bo jakbys siebie kochała to bys była wobec siebie bardziej tolerancyjna,bo nikt nie jest idealny

Gość wiktoria d.
Miałam ten sam problem, więc poszła desperacja. Zdecydowałam się na tabletki Foreverslim, chociaż sama nie wierzyłam, że to coś da. O dziwo traciłam kg w tempie 1-2 tygodniowo. W sumie 12 kg, bez głodówki. Co najważniejsze - waga w 100% się utrzymuje. Kurację skończyłam 5 tygodni temu i w dalszym ciągu waga jest taka sama. W końcu mogła wrócić do moich ciuchów ze studiów ;-)

Gość Doktor_Zdrówko
Żadne tabletki nie odchudzą same, jak się ktoś obżera cukierkami czy bułkami nie ma szans. Tabletki ci pomogą szybciej spalić tkankę tłuszczową i przyspieszą metabolizm jak np.: http://www.ultra-slim.h2g.pl