Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibzrobotnaxxxx

siedze przed kompem i mysle co dalej...

Polecane posty

Ale w sumie moze ktos napisze co TAK NAPRAWDE sadzicie o Kamelii , Janinie S. i Agnieszce Smieszce. Ale mi zniszczyly zycie. A najpierw Iwona Z. I tyle. Ale jej nie musicie znac - niemniej Kamelia, jej maz, Janina S. i Agnieszka Smieszka. Macie jakies opinie? To sa potwory dla mnie z kafe. Kafe potwory - tak mozna je nazwac. Ja sobie je ogrywam tak: 1. Kamelii wcale nie bylo. 2. Agnieszka Smieszka - warte moze nawet jakiegos opowiadania. A nie? Pomyslcie - ona miala MATKE KATECHETKE i ojca dyrektora banku. I do dzis ma. Mnie sie to W GLOWIE NIE MIESCI wiecie. Normalna kobieta - znudzona zyciem czymokolwiek ono jest. 3. A Janina S? gwiazda polskiej szkoly czymkolwiek ona jest. Agnieszka Smieszka tez, ale Janina S. to wiecie zamiast dom dziecka ty mala swinio to w sumie gwiazda. Kafe tez. A mnie zal sie dowiem.Eeeee nie - czy mnie zal. Zszokowana jestem i tyle. Koncem smetnym. Nie tylko ich. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie jeszcze doszlam do wniosku, ze matka Janiny S - ta z RPA to ona PILA. i tyle. Co prawda no wlasnie - po co? Ona chyba chciala i tak wyjechac I TAK JA URATOWALI, ze moze...dalej pic w tym RPA. I chciala sprobowac. W RPA do banku. I co powiedzial jej swiety polski KK?A nie miala racji? Elektrowstrzasy i picie. Moze nie duzo, no ale... a po co im byla? I tak skonczyla w RPA. I tyle. Co wy na to? GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość rgwetrwrerthjtyhyretr
sexiflexi Ona ma schizofrenię, opanuj się :O

Czy cos pilas? No zawsze sie cos pije. Czy cos pilas? O co ci chodzi i tyle. No ale wiecie - historia skomplikowana. Kto tu ma racje w tej Polsce i tyle. Kto tu ma racje i tyle. Te moje siostry czy ta katechetka. Skomplikowane. I jak ona sie wybraniala z tej katechezy? A ja wiem? I wiecie W SUMIE jedyny zarzut ze W OGOLE WZIELA TE JANINE. A jakby miala rodowod - wzielaby ja? Nie na szkole tylko inny. Czyli jaki? Ama? Ityle. Tylko praca jej zostaje. A to moze chlac i tyle. I nie uwazacie, ze ona byla w normie nawet po tych elektrowstrzasach bardziej niz ta Janina?Nie uwazacie tak? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie jedyny zarzut dla tej jej matki PRAWDZIWY to ze nie miala rodowodu. Ale wiecie to jest skomplikowane. I ja jej ten rodowod moge nadac teraz . Tak mnie wykonczyla ta Janina S. Ona nie chce. Dlaczego? No bo to jest bardzo skomplikowane. I sie teraz zastanawiam czy ten rodowod w ogole jest i jaka on ma wartosc. ta kobieta rozrysuje sobie wartosci - tak ma godnosc Polki, ale rodowod nie. A to byl rodowod brygidek. No i co dalej? A sama ta osoba - jaka ona jest? I tyle. No i wiecie ja trzymam z ta matka Janiny, ktora w RPA leci ta osoba i jej FIGURAMI - no ale to nie jest rodowod i nie tylko. I co moze byc dalej? No wlasnie nie wiem. Ale taki macie uklad. I tam jest tez wasz Maksymilian kolbe kiedys. w RPA. No i swoje wartosci. Inne ale w sumie? Ten sam rodowod. I tez odzielnie jakby??? No nic wspolnego z wartosciami bryigek , ale ...i tak dalej. Po co mi to. A bo sie zalamalam. Bo sie zalamalam mysleniem ludzi wobec mnie. NIEREALNYM. Bo by MUSIELI miec racje. Oni robiac mi co robili mieli miec racje 2+2 a oni sobie wszystko olali.No wiecie co... ja jestem ZALAMANA. I do dzis na mnie. Po prostu 40 lat mieli czasu, zeby mieli sobie przemyslec ze racji brak i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie szkolna katechetka i TAKI KONIEC. Tym sie zawsze bede interesowac bo TO WARTO. Inne rzeczy NIE WARTO, ale ta kobieta warto. I wziela te dzieci W SUMIE ze strachu, z litosci. Te Janine. No ale rodowodu na szkole nie miala to tylko figury i tyle. W sumie 1 figura by jej starczyla ale ma wiecej i tyle. i kto jej da rade?A o co poszlo? Bo ja przeginam - no moze, ale wiecie -to mi dajcie rade. A tej matce Janiny S tez. A sluchajcie - jaka wy macie racje na tym zachodzie. Bo ona jednak bedzie w tym banku w RPA i kto ja wywali - najwyzej jej sie znudzi. A co dalej? A inne osoby? i tyle. Nawet te moje siostry. I wiecie SKAD ONE BYLY? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

GDZIEJEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(