Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facen 781

zona sie roztyła

Polecane posty

Gość takasobiejestembabka
Autor pracy dostal juz chyba najlepsze podpoweidzi - porozmawiac z zona, cos z tym zrobic!!! A nie jedynie narzekac i pierdziec w stolek przy komputerze. Skoro tak CI przeszkadza, zapisz ja na basen, na silownie, idz z nia na tance...Na pewno spodobalaby sie jej SALSA z partnerem, jakas ekstremalna wersja.. Kup sobie tego PLAYBOYA,niech zobacyz,ze moglaby wygladac zdziebko lepiej :) do paolci-dalej uwazam,ze do DROBINEK nie nalezysz, tym bardziej do osob jakos SUPER SZCZUPLYCH,by krytykowac wage innych :) moglabys wygladac o wiele lepiej,gdybys wiecej cwiczyla hehehe:D 67??? nie slyszalas o ideale w talii 60???:P pisze to tylko i wylacznie ze wzgledu na Twoja arogancje, madrusio :)

tak sie dzieje przez rutyne w zwiazku, znajdzicie wspolna pasje np rower, taniec, jak sie ruszy z domu od razu poczuje sie lepiej fizycznie i psychicznie

Gość sylvia 007
Niestety ale kochamy i pragniemy rzeczy ktore nam sie podobaja,to naturalne,dlaczego i za co ma mie ktos kochac jak wzbudzam w nim obrzydzenie ,skoro na kims mi zalezy to chce mu sie podobac,a nie wymagac ,-kochaj mnie taka zapasiona krowe ,bo wyglad nie ma znaczenia,-bzdury.

Gość Paucia22xyz
takasobiejestembabka-Pisze,że tyle 67 cm mam pod biustem!!!A nie w talii!!W talii mam 62 cm:) więc czytaj uważnie :)

Gość Paucia22xyz
Hmm-to ile powinnam mieć w talii i pod biustem,żęby nie być "grubą? Może 65 pod biustem i 58 w talii? :D Sęk w tym,że mam szczuplutką budowę ciała i tam gdzie powinny być kobiece kształty to są-zero ohydnych boczków :) albo tłustego brzuszyska ;)

Gość Paucia22xyz
Pierwszy raz słyszę,że jak ktoś ma 66-67 cm pod bisutem i 62 cm w talii jest osobą grubą :D.I w dodatku wysoką,smukłą z długimi nogami :P Pączusiu :P

Gość facen 781
widze ze tu niezla dyskusja o wadze... no wiec rozmawialem dzis z zona na ten temat poczatkowo nie chciala slyszec ze ma cos znienic ale doszlismy do porozumienia ze ona rezygnuje z codziennych przekasek typu chipsy jedyne co wchodzi w gre to jakies ciastko lub kawalek czekolady a zamiast siedziec tyle przed tv bedzie chodzila na spacer do sklepu oddalonego o 3 km w ktorym jest zdrowa zywnosc i zaproponowala raz w tygodniu basen wiec moze jest to jakis poczatek...

Gość jakbym miala takiego faceta
jak ty to bym go kopnela w dupe z przyjemnoscia:) 30lat 160 i chcesz zeby wazyla 40kg albo 45? jestes poprostu chory. babka w tym wieku taka wychudzona wcale ladnie nie wyglada. co innego nastolatka a co innego 30latka z jakiegos powodu woli jesc i siedziec przed kompem.CZEMU? moze poprostu jestes tak glupim,zadufanym gosciem ze lepiej usiasc z czekolada i wlaczyc net?? zastanawiajace co? puknij sie w glowe tak samo niektore panie ktore ciagle sie przekrzykuja ze jedna wazy mniej od drugiej. kompleksy leczcie gdzie indziej. ps.nie mam nadwagi,zeby nie bylo

Gość takasobiejestembabka
autorze - gratuluje postepu :))) oby tylko to utrzymac...no niestety, ale juz TY musisz o to zadbac, skoro Ci na tym zalezy :))) zachec ja do biegania z Toba:)podsun jakis zdrowy przepis :) zamiencie makarony, ziemniaki na brazowy ryz:D piers z kurczaka jest taka dobra i na dodatek zdrowa.. :) bo jesli zona ma sklonnosci do "wiekszej wagi", to nic jej tak nie pomoze, jak dobra dieta :) (dieta, czyli sposob odzywiania, a nie glodzenie sie:)) co do paolci - przepraszam,ze Cie skrzywidzlam dziecko z gimnazjum, powinnam juz wczesniej zauwazyc,ze masz kompleksy :) zdrowka zycze.