Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facen 781

zona sie roztyła

Polecane posty

Gość otmasz
Hah smieszy mnie takie idealizowanie miłości-nie kocha się za wyglądz Za sam na pewno nie ale też jest bardzo ważny. To, że zaczynami z kimś być to to, że nas pociąga i fizycznie i psychicznie. Więc gdyby mój facet dorobił się zwisającego bebzuna z przodu i drugiego podbrudka i siedział na dupie nic z tym nie robił to normalne, że przestałby mi się podobać. To działa w drugą stronę też. Ale nie Panie Kafeterianki uważają, że nawet jak będą miały 10 kilo nadwagi, tłustego włosa i zapoconą bluzkę to tak czy inaczej mają pociągać swojego faceta bo jak nie to będzie jego wina. Śmiesznie.

Gość wiesz to faktycznie
a ja rozumiem bo moze nie chodzic zupelnie o wage, tylko o podejscie zony do sprawy, w rozciagnietych ciuchach, bez makijazu, w kiepskiej formie, leniwa, nieproduktywna, nic nie robiaca...sorry ale gdyby moj maz byl takim nic nie robiacym leniem nie moglabym na nie patrzec

Gość sherry ann
minimag, jesli pozwolisz - mialam wage w "normie" a jednak jakos zle czulam sie w "wylewajacymi" sie boczkami :) wystarczyla dobra dieta i teraz, po kilku latach wciaz trzymam sie wagi w granicach 53 kg :) nie dla meza... dla siebie to zrobilam :) a maz ? brakuje mu duzego biustu :P no ale cos za cos :) taki wyglad daje wspaniale samopoczucie... moje BMI to 19,8 czyli w "normie" ;)

To po co piszesz na tym forum? Chcesz porady to idż na to forum dla kulturystów nikt cie nie definiuję przez twoją wagę a tym bardziej nie ja (nie znam cie i kropka)

Gość sherry ann
do "wiesz to faktycznie" - ale czy on nam przedstawil zone jako lenia w rozciagnietym podkoszulku ? skoro ma prace biurowa to wyobrazam ja sobie jako elegancka kobiete o ewentualnych pelnych ksztaltach :) i tyle

Tak się zastanawiam - jak wyglądają mężczyźni wypowiadający się na tym forum...

Gość sherry ann
wiesz co minimag ? bardzo to do siebie bierzesz, a przeciez nie chodzi o Ciebie na tym forum :P

I tak naprawdę to wiem, że my wszyscy na forum jesteśmy w miarę młodzi jednak z tego co obserwuję w pokoleniu naszych rodziców i dziadków to kobiety wciąż dążą do idealnej wagi a ich mężowie/partnerzy mają to gdzieś ponieważ nie mają już o czym gadać ze swoimi połówkami

Gość sherry ann
nie :) z tego co wiem chodzi o zone autora :) ale niekoniecznie trzeba cos ze soba robic gdy sie wyglada jak slon ! kazdy ma prawo sie odchudzic a nie tak jak Ty - z nadwaga :)

Gość zona od 4 lat
Moja mam jak i moja tesciowa zawsze mi powtarzaly ze po slubie trzeba dbać o siebie 5 razy bardziej niż przed. I to nie ma nic wspólnego z miłością. Można kogoś kochać, ale gdy on juz nie stara się być atrakcyjnym to jak ma pociągać? Nie rozumiem kobiet, które przez rok odchudzają się, żeby pięknie wyglądać w sukni ślubnej, potem rodzą dziecko i w nosie maja wygląd. Znam kilka takich kobiet.

nieskromnie napisze, że byłoby co oglądać gdybym wrzucił swoje portfolio hehe...

Gość sherry ann
no... zastanawiajace jest jakie Twoje byly :P

do zona od 4 lat taak jest - a jak twój mąż się roztyje tu nie chodzi o wagę do jasnej cholery tylko o psychikę idźcie do psychiatry, psychologa + wsparcie rodziny dadzą efekty - nie gdakanie nad głową jesteś gruby/gruba nie kocham cię

Gość a ja mam dla Ciebie pomysl
zapisz sie z zonka na silownie, chodzcie razem.. w pretekscie ze .." kochanie kolega jurek ze swoja chodzi i widza same plusy chodzmy tez". po miesiacu zobaczysz u niej efekty :)

Gość sherry ann
mini mag , nie wiem dlaczego tak sie mnie czepiasz.... ja rowniez uwazam ze waga 60 kg przy 160 cm wzrostu jest ok, i wrecz bronie zony autora, uwazam ze milosc to nie rzecz wagi, ale chce pokazac ze jest to do zrobienia... ze mozna to zrobic ... a Ty przez ( chyba) pryzmat swoich wspomnien zwiazanych z nadwaga jedziesz po mnie i jedziesz :P

! kazdy ma prawo sie odchudzic a nie tak jak Ty - z nadwaga - rozumiem, że z nadwagą nie ma co się odchudzać?

Nie nie jadę po tobie a jeśli tak to przepraszam, zrozum że ktoś może się nie zgadzać z twoimi tezami

Gość sherry ann
minimag , Tobie by sie przydal ten psychiatra o ktorym wspomnialas ;) naprawde..... zakompleksione biedactwo...

Gość sherry ann
... musialas naprawde duzo wazyc...

Też nie przez pryzmat mojej nadwagi i jak się z nią uporałam (bo to jest choroba) jednak chciałabym zobaczyć rodziny chorych na naprawdę śmiertelne choroby ( wiem wiem otyłość jest taką chorobą) jak zwracają się do swoich bliskich?

do sherry ann Nie jesteś sherry ani tym bardziej ann i skąd te uśmiechnięte buźki? acha nara

Witam wszystkich Ja tez mam 160cm i waze 43 kg i uwazam ze to nie anoreksja.Nosze rozmiar 34/36 i jest mi z tym bardzo dobrze,przy czym nie odchudzam sie,jem wszystko jak smok :) POZDRAWIAM

Gość sherry ann
zona autora nie jest chora wiec nie porownuj jej do siebie :) to tylko 60 kg :) w Twoim jezyku - "nara" w moim " do widzenia" :) ...biedactwo... :)

Gość zmuś żonę
Na co jest chora? jakoś znaleśc nie mogę w tekście ?

Gość KASIA@@@
Moze Twoja zona poprostu czuje sie samotna, niekochana, znudzona. Tak naprawde nie widujecie sie calymi dniami a jak juz wrocisz z pracy to zamiast spedzic z nia czas to idziesz pobiegac lub pojezdzic na rowerze. Nie pomyslales, ze moze ona zajada samotnosc. Podlozem nadwagi bardzo czesto sa problemy emocjonalne a jedzenie jest dla nich substytutem szczescia. Ludzie szczesliwi, zakochani nie objadaja sie, maja taki poziom endorfin, ze jedzenie jest im zbedne do dobrego samopoczucia. Moze zamiast gderac i uzalac sie na forum, to piekny Adonisie spraw zeby Twoja zona poczula znowu motylki w brzuchu, na pewno zmotywuje ja to do dzialania...