Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsagfdsfgcffff

czy to prawda ze kazda kobieta predzej czy pozniej zdradzi

Polecane posty

Gość fdsagfdsfgcffff

na ogol kazdy brzydzi sue zdrady wiekszosc mowi ze nigdy tego nie zrobi ale z wiekien pod wplywem monotonii i nie tylko kazda kobieta zdradzi bo szuka wrazen

Gość bhhjjkjn
tak samo jak i z facetami. zależy od tego czy ktoś jest wystawiany na próby i od hamulców. więcej żadnej filozofii nie ma. ktoś może mieć kurewską naturę, a nie mieć przez całe życie okazji, bo np. mieszka w zapyziałej dziurze. inna może być cnotką niewydymką, zarzekać się że nigdy, a po iluś latach nie wytrzyma. nie przypisywałabym tego do konkretnej płci.

Gość fdsagfdsfgcffff
czemu tak myslisz

Gość piekna mery
jedyna i oczywista prawda...Kobiety nie zdradzają:)

Gość fdsagfdsfgcffff
no tak zalezy od sytuacji

Gość fdsagfdsfgcffff
no tak tylko faceci bo to swinie

Gość no rzesz!
nie ma na to reguly, ale wiele kobiet w pewnym momencie swojego zycia poczuje sie NIEDOCENIONYMI przez swoich mezow i znajda sobie adoratora, z ktorym bedzie wszystko wygladac niewinnie na poczatku, ale predzej czy pozniej skonczy sie na lozku, zas te kobiety, w wielu przypadkach, beda tego potem bardzo zalowac. tak wiec panowie, aby nie dopuscic do takiej sytuacji zawsze niech ona sie przy was czuje jak najpiekniejsza i najbardziej pozadana bogini, bo to jest najlepszy sposob na unikniecie zdrady przez zone. oczywiscie sa odstepstwa od w/w regul, ale w wiekszosci jest tak jak pisze. oprocz tego im nizsze poczucie wlasnej wartosci ma kobieta, tym predzej zdradzi. to samo zreszta chyba dotyczy mezow.

Gość no rzesz!
oczywiscie to sie odnosi do obu plci, ale pisze o kobietach odpowiadajac na pytanie autora :)

Gość dmkfn
a jak jest z facetami? :) kobiety jakoś po burdelach nie latają by potem powrócić w objęcia szanownego małżonka :P

Gość madafaka_HULAAA
normalny człowiek powinien jedno kończyć, a potem drugie zaczynać, a nie se zdradzać, bo dupa świerzbi !

Gość piekna mery
to facet atakuje wszystko co ciepłe i na drzewo nie skacze:)

Gość MOŻE MA POWÓD?!
Nie wiem czy to prawda? W każdym razie ja swojego męża nie zdradziłam nigdy! Są kobiety które bez powodu nie zdradzają - tak myślę.Czasami pokazują takie tematy w telewizji.Brak zainteresowania ze strony męża,nie okazują żonie czułości,miłości.Dla męża ważniejszy jest np; samochód,komputer,gry przy kompie,piwo,natomiast o żonie się nie mysli zupełnie,co czuje,co by chciała? Mąż nie myśli,żeby swoją małżonkę przytulić,powiedzieć że się ją kocha,żeby zaprosić na kolację,o tym się nie pamięta.Żonę traktuje się jak służącą,przynieś,wynieś,pozamiataj! Nic dziwnego że ta monotonia przeraża i kobieta szuka czulośći,milości.Zupełnie mnie nie dziwią takie sytuacje.

Gość fdsagfdsfgcffff
no tak swieta racja

Gość piekna mery
:D

Gość Mąż daje powód!
Słusznie napisała przedmówczyni.POPIERAM! Mąż przychodzi do domu,chce natychmiast obiadek,potem mała drzemka,potem gry komputerowe okolo 5 godzin i spać,czasami kąpiel? Na wyraznie moje polecenie zmuszam go do kąpieli,bo oczywiście i na to nie ma już siły.O sprawach łóżkowych nie ma mowy.Zaznaczam że jest to młody facet po trzydziestce. Jestem młoda atrakcyjna,po studiach,faceci mnie podrywają,ale nie zwracam na to uwagi.Tak wygląda nasze życie po półtora roku naszego małżeństwa i co Wy na to panowie? Męża nie zdradziłam,ale poważnie myślę o rozwodzie!

Gość fdsagfdsfgcffff
maz daje powod ja mam tak samo wiecznie jest zmeczony tylko my nie mamy slubu chyba na szczescie

Gość no rzesz!
ja tak mialam, az w koncu trafil mi sie w pracy mily kolega ;) ale to bylo bardziej dla adoracji niz seksu.

Gość gość
Tak 99%kobiet zdradzi są wyjątki kobiet któte nie zdradzą ale mało a przeważnie te niezdradzające są zakonnicami