Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sal porena

moj chlopak nie wrocil na noc...

Polecane posty

Gość sal porena

Mial pojechac do znajomego po narzedzia. Zadzwonil o 21 ze wypil dwa piwka i zostanie u niego bo nie chce prowadzic auta.. Siedze sama i zle mi ztym, nie wiem co myslec. To nie pierwszy raz ale zawsze stwierdza ze nie robi nic zlego i nic się nie dzieje

Gość sal porena
Dziewczyny, wasi faceci tez tak robia? Bo czasem mi się wyfaje ze jestem nienormalna i czepiam się bez powodu :(

Gość gigi gigi
na bank zostaje u tamtej na noc - przykro mi

Gość sal porena
:/

Gość super....
jak,kochacie sie ijestes pewna swojego chłopaka...to daj spokók..jak kocha to wróci!i 1 raz wybacz-olej ale dalej była bym ostrozna!

"To nie pierwszy raz ale zawsze stwierdza ze nie robi nic zlego i nic się nie dzieje"- a co ma powiedzieć:" Pysiu chlałem z kumplami" albo: "wyrywałem inne laski"?!

Gość super....
zalezy ile jestescie razem(macie lat..?)jesli to nie pierwszy raz..to daje do myslenia...

Gość sal porena
Jestesmy razem już 6 lat. Zdarza się to od czasu do czasu, ale nie często, raz na 2-3 miesiace, czasem nawet rzadziej. Nie boje się o zdrade, wien ze jest tam gdzie mowi ze jest. Ale jakoś nie jest mi z tym dobrze. Dzwonil ze nie wraca a pozniej drugi raz zapytac czy nie jestem zla itp. Ma prawo tez spedzic troche czasu ze swoimi znajomymi ale nie lubie byc sama w domu i jakoś mnie to boli

Gość sal porena
Ja mam 25, on 32. Jak już pisalam jestesmy razem 6 lat

Gość super....
nie rozumiem myslenia twojego chłopaka...

Gość super....
nie rozumiem myslenia twojego chłopaka...poprostu pogadac nie mozesz z nim o tym!z boli cie to...?

Gość super....
dlaczego razem nie wyjdziecie???lub ze znajomymi?albo jestescie razem ,albo nie,,...

Gość super....
chyba,ze nie wyszalał się(za młodu...)i,teraz takie skutki...??!

Gość super....
jesli,zalezy tobie na nim!i,nie chcesz,lub masz obiekcje-ze wychodzi=powiedz=nie!koniec i . zobaczysz,jak zareaguje!nie bój sie,że zosatawi!a,jak tak...czyli nie jest ciebie wart!!!!!!!!!!!! bo,kobieta-rade da,i jak przyjdzie czas-dróga połówka sie znajdzie!

Gość super....
takj sie przejeła,ze juz jej nie ma,.,.;)i po co takie tematy?=pewnie juz sie przytulacie...a,gdzie był i co robił..,.,.?nie ważne.,.,.,itd