Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

18nastkaaxx

ręce do majtek-jak go stopować?

Polecane posty

gdy jesteśmy razem,moim najdalszym posunięciem jest zdjęcie bluzki i stanika, ale chłopak jak chłopak, próbuje dalej, a ja się tego jeszcze boję,dla mnie to zbyt szybko. Jak go łagodnie opanować żeby np. nie próbował zciągać mi spodni, albo po prostu nie próbował wsadzać rąk pod majtki? Jak go gwałtownie stopuje to mi się go szkoda robi i wg,zwłaszcza gdy widzę że jest nieźle podniecony?

Gość arya
to zrob mu loda jak ci go szkoda :D hhehe

Mówię NIE cały czas,na razie skutkuje, jesteśmy razem od pół roku,to znowu aż tak mało nie jest(zwłaszcza dla niego) a dla mnie kolejny krok to jeszcze za dużo, w sumie zawsze go mogę ciążą straszyć:/ dodam że jest starszy o prawie 4 lata

Gość Darecki
Pół roku razem i bzykania nie było? Dawno bym pogonił taką dziewczynę.

Gość obozowy69
pozwól mu włożyć rękę do majtek i wtedy się zesraj podziała na pewno

Do Darecki Nie każdy tylko za seksem goni:P Ja bym dawno pogoniła chł gdyby od razu mi się do majtek dobierał, a widać jemu zależy na czymś więcej niż bzykaniu:P

Gość obozowy69
pewnie liczy że pozwolisz spuścić mu się ci do buzi

Gość obozowy69
Po uprzednim wyruchaniu cię w dupala

Gość ahevr
Jesli jego rece schodza nizej to poprostu zlap go zq reke i przenies ja np. na swoja piers :D

na 100% facet Cie zostawi jak biedzisz tak postępować ile ze soba jesteście?

Gość o.n.2.7.
Cienki bolek z tego Twojego chłopaka, najwidoczniej nie umie Cię rozpalić na tyle, żebyś nie miała żadnych oporów. Ja parę dziewic w życiu miałem i jedna tylko była trochę uparta, bo seks mieliśmy dopiero po miesiącu :P

Gość gajowy30
twoj facet to zwyczajna cioto a może nawet pedał skoro nie umiał sprawić że sama po miesiącu ściągnęłaś majtki i wcisnełaś sobie jego dicka w swoją kuciawkę. poźniej wziełaś go du buzi i zaczeła ssac tak mocno jak potrawisz by na końcu wcisnąć go sobie w dupę.

Do samotny- czytaj wyżej! Z przenoszeniem ręki też tak robię, ciesze się że nie jest nachalny bo miała bym problem. Uparta jestem bo się boje i jestem zakompleksiona jak każda zresztą nastolatka.

Gość obozowy67
ja na jego miejscu strzelił bym cię z plaskacza w mordę później wsadził nie tylko rękę ale i język w twoją piczkę

"Szkoda robi" , jakie to słodkie. :P Lepiej zapytaj się czy umył ręce i czy ma obcięte paznokcie. Chyba nie chcesz by w majty wsuwał ci rękę, która może chwilę wcześniej przetrząsała gnój. Coś jednak mi mówi że masz na to ochotę by ci gmerał w bieliźnie, tylko sama nie wiesz czy tego chcesz i czy inni też tak mają. :P :P Inaczej już dawno powiedziałbyś mu że ma nieświeży oddech...

Samotny- jak pseudonim wskazuje ty nie masz takich problemów więc idź co mamusi niech ci znajdzie kogoś:P

Gość obozowy67
a jak zamierzasz mu dać za pierwszym razem przy ścianie od tyłu czy na pieska? może twoja mamcia podpowie ci fajną pozycję?

ja nie zadaje takich głupich pytania na forum :p jak Tobie coś mówi nazwa kogoś na forum to sie mylisz :p

Gość ahevr
kurde ona sie pyta zebyscie jej pomogli a nie obrazali jej chlopaka

Gość mondeo
daj Mu, następne pół wsi czeka na Niego, nie wpuszczą cię do kościeła jak będziesz Go tak dręczyła

Gość nawooo
głupich odpowiedzi to na forum akurat pełno:P

Gość iryska2278865745
Proponuje kajdanki, ja swojego misia tak stopuje