Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

18nastkaaxx

ręce do majtek-jak go stopować?

Polecane posty

Gość iryska2278865745
mam 29 i jestesmy 5 lat

Gość Zaniedbany przez żone
nie masz ochoty, to nie i koniec. Sam odejdzie za jakiś czas. proste.

Gość prrrrrrrrrrr
załóż upsząż :D

Gość Skopane życie.
W sumie, szkoda chłopaka. Młody, głupi, niecierpliwy, brak mu doświadczenia, ale stara się to nadrabić entuzjazmem. Za bardzo to jednak okazuje, więc nic nie dostanie. A najsmutniejsze, że gdzieś podrodze pojawi się taki, że na jego widok i jedno mrugnięcie autorce wątku majtki same spadną. Później zaś będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów.

właśnie szkoda bo się stara, powstrzymuje itd.. ale dla mnie to jeszcze za wcześnie chyba do tego nie dojrzałam, że życie jest skopane to wiem, zastanawiałam się nieraz czy mu pozwolić i pójść dalej,ale nawet jak Mu to powiem to może być tak że się zablokuje i nie pozwole się dotknąć i wyjdzie że narobiłam Mu ochoty i go olałam a tego najbardziej nie chce, jak i również robić coś wbrew sobie.. ni każdy jest taki, mi by na widok innego same majtki nie spadły:D ja nawet nie dałam się pocałować chł który mi się dłuuugo podobał bo wiedziałam jakim jest dupkiem, a B. jest dla mnie kimś wyjątkowym....

Gość Skopane życie.
Och, wierz mi, spadną. Spadną, a Ty popłyniesz. Cała rzecz w tym, żeby on popłyną razem z Tobą, a nie zostawił Cię na lodzie.

Gość krokodylica zła
Kochana Rada jest tylko jedna,nie myj sie .Sprawdzone und potwierdzone !