Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magfalllll

pomozcie w wyborze mebli dla corki! dzisiaj musze zamowic a nie moge sie zdecydo

Polecane posty

Gość magfalllll

Zastanawiam sie nad mablami ze strony www.meblik.pl nad kolekcja orchidea silver albo bianco fiori. Meble maja byc dla dwulatki ale chcialabum zeby poslozyly nam duzej. Cena masakra ale dziadkowie funduja:-P

Gość magfalllll
Dla dziewczynki. Widzialam tamta orchidea i mu sie nie za bardzo podoba bo te fronty wygladaja na stare,z zolkniete. Poza tym lubie biale meble a te orchidea wydaja mi sie takie troche mlodziezowe wiec moze bede na duzej?

Gość magfalllll
Kolor scian to rozowy jasny i ciemny polaczony paskami ale jak cos mozna jeszcze przemalowac

ja bym wzięła te rożowe,ktore Ci wysłalam w linku jaki corcia ma kolr scian w pokoiku? białe bedą mdłe--tak mi się wydaje. ja bym bialych nie wzięła

Autorko- te orchidea silver są fajniejsze , ale te drugie są praktyczniejsze pod tym względem że nie ma wzorów które mogą za jakiś czas obrzydnąć. Abstrakcje można zrobić na ścianie i za jakiś czas pomalować, a mebli z motywem kwiatowym nie zmienisz .a jak zrobisz fikasy na ścianie to mogą gryźć się z wzorem na meblach. Wybór maasz trudny :)

Gość to coo
Ja bym wzięła bianco fiori, bo jak na dłużej to nastolatka może nie być zadowolona z nieusuwalnych kwiatków na meblach.