Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarkowa mama

Jak to jest z kąpielą przy katarze u niemowlaka?????

Polecane posty

Gość Katarkowa mama

Przy dużym katarze nie kąpałam ale czasem katar utrzymuje się i 2tyg. i mam nie kąpać 2 tyg.?? ;..:/ jak to jest?

Gość Katarkowa mama
No bo była u mnie mama i stwierdziła,że mam nie kąpać-dopiero jak katar przejdzie..

Gość chdhhd
Ja kąpałam

Gość to coo
nie kąpię dzieci tylko jak widać, że będzie im źle podczas kąpieli, bo są rozdrażnione itp. Nagrzewam w łazience by było cieplej i kąpie normalnie. Wilgotne powietrze ułatwia oddychanie a i nawet dziecko wykąpane czuje się lepiej i łatwiej mu zasnąć. Poza tym szczególnie moja młodsza jak ma katar to go rozmazuje :O po całej twarzy i na włosach :O i ciężko dłużej jej porządnie nie myć :O Aspirator jest w jej przypadku mało skuteczny :O

Gość Anikar
Jeśli nie ma gorączki i nie jest bardzo rozdrażnione to oczywiscie trzeba wykąpać dziecku łatwiej zasnąć zasnąć i oddychać,a przy okazji znasz z niego mnostwo wirusów i bakterii i szybciej zdrowie.

Gość Anikar
Oczywiscie miało być zmywasz a nie znasz:/

Gość Anikar
Oczywiscie miało być zmywasz a nie znasz:/

jak syn miał miesięcy zachorował na zapalenie płuc i byliśmy w szpitalu. teściowa też mi poradziła żebym młodego nie kąpała. jak to usłyszała lekarka to mnie opierdoliła. od tej pory zawsze kąpie. a najbardziej mnie rozwala tekst umyj tylko rączki buzię, pupę i nóżki.. to już wolę wsadzić do wanny i opłukać szybko całe ciałko.

Gość ojtam ojtam
ja kąpałam i przy katarze i przy anginie i przy oskrzelach - dodatkowo dawałam w łazience do kubka z ciepłą wodą oilbas - super inhaluje