Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewnflewnfewfw

narzuciłam sie?

Polecane posty

Gość ewnflewnfewfw

Spotykam się z pewnym facetem od 2 miesiecy ... tzn spotkalismy sie tylko 2 razy przez ten czas bo dzieli nas odległosc. on pisze do mnie codziennie, ale od dwoch dni jakby rzadziej mimo ,zecodzienine pisał pierwszy... i ja mu przez te 2 dni pisałam jakieś czułe teksty na dobranoc typu ,,slodkich snow " a on raz wysłał tylko :* ,a wczoraj nie odpisał wogóle za bardzoe sie narzucałam ? powinnam sie dzisiaj odezwać pierwsza ?

Gość hannka9
A ile lat ma ten facet?

Gość ewnflewnfewfw
25

Gość hannka9
Wiesz, biorac pod uwage, ze widzialas sie z nim tylko 2 razy to za wczesnie na takie smsy, Niby to tez nic takiego, ale po co zaciskac tak wczesniej petle. To on powinien.

Gość o jejejej
rozkmina godna nastolatki. no wiesz narzucaniem się byłoby powzięcie bardziej radykalnych środków, np. wynajęcie Rutkowskiego :)

Gość ewnflewnfewfw
bo chyba niepotrzebnie mu pisałam to ,,słodkich snów" skoro mi nie odpisał nic na ostatniego smsa ... I jeszcze po tym jak dzien wcześniej mi tylko ta buzke wysłal w odpowiedzi... ale z drugiej strony codziennie sie odzywal pierwszy rano.. Nie chce żeby pomyslał ,ze sie w nim zabojczo zakochałam itd

Gość ewnflewnfewfw
hannka - ale on wcześniej tez mi pisał podobne na dobranoc... ale np wczoeraj on napisał 3 smsy ,a ja z 5 ,..wiec nie chce zeby pomyslał ze sie narzucam czy cos

Gość ewnflewnfewfw
i sie tak zastanawiam czy sie odezwać pierwsza czy nie... może rozkmina godna nastolatki ,ale mi na nim zależy

Gość hannka9
Moze spal i dlatego nie odpisal? A moze w ogole nie lubi pisania smsow?

Gość ewnflewnfewfw
lubi bo wczesniej do mnie ciagle pisał...może spał ... ale mysle ,ze raczej nie miał ochoty mi odpisać . chyba mu sie troche za bardzo narzuciłam

Gość hannka9
No to wrzuc na luz troche. Swoje lata mam i powiem Ci, ze jak facetowi zalezy to bedzie latac za baba nawet ( a moze glownie) jesli ona go nieco olewa. Wiec nie martw sie, ze jak nie bedziesz pisac lub bedziesz pisac mniej, ze cos sie zepsuje w waszych relacjach.

Gość jebany_STFuRZ
o kuurwa