Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracoholik z tąd

mam syf w domu, bo nie mam kobiety...

Polecane posty

Gość pracoholik z tąd

naczynia nie zmywane o 4 dni, brudny dywan, podłogi, jedynie śmieci wyrzucam regularnie. wyraźnie brakuje mi kobiety. z nią byloby inaczej.

Gość pracoholik z tąd
nie uważam sie za takiego.

Gość uyhkfuk
chyba glupia bedzie za toba sprzatac

Gość Krakowiaczek 1
Tak,tak jesteś bałaganiarzem.Normalny facet dba o swój kat.🖐️

Gość mala mi ddfvfd
lenistwo..... na to kobieta nie pomoze

Gość pracoholik z tąd
może i trochę bałaganię ale naprawdę faceci nie są stworzeni do utrzymywania czystości w domu.

Kobiety tez nie sa stworzone do utrzymywania czystosci. Do tego stworzona jest miotla, mydlo, szmaty etc, wiec bierz sie lepiej za nie

Gość mala mi ddfvfd
rownouprawnienie hehe jakby nie bylo to mezczyni by pracowali kobiety nie i wtedy by ci posprzatala w domu mam rade do kobiet - wpadnijcie z niezapowiedziana wizyta do faceta i sprawdzcie jak umie dbac o dom, jak nie umie to uciekajcie jak najdalej bo z leniem ciezkie zycie

Gość Krakowiaczek 1
Co Ty kolego piertolisz sam jetem mężczyzna i chooj by mnie strzelił jakbym miał syf.Musi być posprzątane,wyprane i wyprasowane.Wez się za dupę ogarnij chatę raz,a porządnie to potem już z górki pójdzie.

Gość pracoholik z tąd
nie jestem jakąś prefekcyjną panią domu, ludzie :P

Gość mala mi ddfvfd
pracoholik buhahhahahh

Gość kumkumrara
Masz syf w domu, bo mamusia cie niczego nie nauczyła a nie od braku kobiety. Jak cie ciągle nie ma w domu to skąd bałagan?? Sam się robi?

Gość pracoholik z tąd
siedzę dłogo w pracy, wieczorami nie mam już siły na porządki. tylko śmieci wyrzucę. przez to zbiera mi się brud

Najlepiej-zamknąć babę w domu, niech sprząta, pierze, gotuje i nogi na zawołanie rozkłada!!! Do tego ma być miła, uśmiechnięta, nie przeszkadzać podczas oglądania telewizji czy siedzenia przed laptopem!!! Ideał kobiety-co??? Człowieku na jakim ty świecie żyjesz! Kobieta to nie robot wykonujący zachcianki i polecenia faceta, tylko taki sam czlowiek jak i ty!!! Leń jesteś i tyle! A najłatwiej kobiete zagonić a samemu do góry jajcami leżeć!!! Żałośni jesteście w tych waszych poglądach!!! Weź lepiej odejdź od tego komputera i ogarnij mieszkanie, a jak nie to zamów sobie sprzątaczkę a nie szukaj darmowej służącej w postaci zony czy kobiety!!!!

Gość zatrudnij panią do sprzatania
do mnie przychodzi babka, ma 40 lat i lata ze ścierą aż miło, a że niezłą ma figurę, to miło się też na nią patrzy jak myje podłoge (powiedziałem, że mop tylko rozciera brud). Bywa u mnie zawsze przed weekendem a czasami 2 razy w tygodniu. Miesięcznie wydaje na to 200 a chata czysta, wyprasowane i wyprane. Jak będę mógł sobie na więcej pozwolić, to moze przychodzic nawet codziennie i mi gotować, bo dosyć mam żarcia na mieście.

Gość uble
sam weź się za sprzątanie

Gość Zuzanna Amelia & 25
Calluna 79 - dokladnie tak.

Gość Poszukaj laski na uklad
sponsorowany, dodaj, ze ma ci sprzatac ;) moze jakas zdesperowana 30stka sie zgodzi.

Gość Eve8484
A ile masz lat ?

Gość dokładnie tak nic dodać
sam brud się zbiera? co ty pleciesz? kurz owszem wlatuje choćby zza okna ale dywan co? sam się zakleptał? a jednego garka, patelni, kubka i talerza też nie jesteś w stanie umyć na bieżąco? SYFIARZ Z CIEBIE I SIĘ GŁUPIO NIE TŁUMACZ BO ZROZUMIE TWOJE POGLĄDY TYLKO DRUGI TAKI SAM SYFIARZ JAK TY

Gość kalewalaa
A mi przydałby się jakiś chłop, bo tak zasyfiłam mieszkanie, że teraz aż brzydzę się go posprzątać. Chłopy są mniej wrażliwe, więc ogarnął by to jakoś. :O