Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiaterek letni

czy w Polsce ma byc darmowy internet od listopada???

Polecane posty

Gość wiaterek letni

w ktoryms watku ktos napisal ze od listopada w Polsce ma byc darmowy internet , czy to prawda???? a moze juz jest ???? czy ktos z Was wie?? czy mozna np ogladac tez filmy?? ja kiedys mialam orange free ten za 39,90 to jak obejrzzalam kilka filmikow na youtube to do konca miesiaca juznic nie moglam obejrzec, a strona wyswietlala sie w ciagu 8 minut teraz ma neostrade , dziala bez zarzutu, ale musze tez oplacac tel.stacjonarny i mies. place ok 103 zl , i jestem ciekawa jak to jest z tym darmowym netem? czy to prawda?? a mam jeszcze pytanie, bo za 5 mies. konczy mi sie umowa, i chcialabym jakis sam net, oczywiscie z neostrady juz nie bo musialabym tez za telef. placic, czy netia za 30 zl miesiecznie jest dobrym netem ??? prosze o pomoc, bede wdzieczna :)

Gość W Polsce od trzech
lat jest darmowy internet mobilny www.aero2.pl nie reklamują się bo im nie opłaca się to hurtowy sprzedawca częstotliwości radiowych który wygrał przetarg jednym z warunków było udostępnienie za darmo dostępu do netu w chuja lecą jest tylko jeden punkt gdzie można dać zgłoszenie i dostaje się sima z dostępem do netu

Gość nie chcesz isc to nie idz
aero2 czesto zrywa polaczenie,ale dziala i jest za darmo. placisie tam chyba 20zl za karte z tego co pamietam.

mozna tez zamowic na stronie, za przesylke bodajze 7 zl licza. albo w salonach sferii mozna podpisac umowe z nimi. tylkoo musisz miec modem, ale jego mozesz kupic na allegro za jakies 130 zl

Gość heheheh glaby
noooo tak...niedlugo nie tylko internet bedzie w Polsce za darmo, ale nawet benzyne beda za darmo lac...a w sklepach to gotowe koszyki z zakupami beda....tylko wchodzisz i wychodzisz...

Gość wiaterek letni
a mozna normalnie film na nim ogladac jakis ze strony ??? chyba jednak takie nety jak netia (wlasnie widzialam ogloszenie) za 30zl miesiecz. to naprade tanio i dziala extra jak neostrada, bo ja place te 103 zl, i mimo ze mam stacjonarny to dzwonie tylko na stacjonarne do 1osoby i to rzadko i ciekawa jestem jak jest z ta netia , bo jesli dziala tak jak neostrada to 30 zl to naprawde malo i jelsi nie trzeba miec stacjonarnego oczywiscie

Gość W Polsce od trzech
tam jest ograniczenie do 0,5 MB na sekundę do strumieniowego przesyłu video starczy, ale nie w jakości hd dodatkową wadą jest zasięg na pół Polski. W miastach i miasteczkach działa. Polecam do fona lub lapka. Zmienia się kartę.

aero2 ma ten problem ze czesto zrywa polaczenie i gubi zasieg, wiec np na you tube film jakis krotszy (tak do pol godziny maks) bys moze i pociagnela ale jesli masz zamiar ogladac pelnometrazowe filmy to by Cie kurwica chyba strzelila bo bys musiala 100 lat czekac az sie zbuforuje albo jakby buforowalo sie na biezaco, to bys musiala co chwila odswiezac bo by stawalo. do tego sie raczej nie nada.