Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolka22

Zmieniam swoje życie!

Polecane posty

Gość zolka22

Mam dość bycia zakompleksioną dziewczyną. Od dziś koniec z zamartwianiem się, porównywaniem, dopasowywaniem do innych. Najwyższy czas polubić siebie, znaleźć ciekawe hobby...po prostu zacząć życie na nowo. Jeśli ktoś tak jak ja postanawia radykalnie odmienić swój los niech pisze, co zamierza, jak chce to zrobić. Ja ze swojej strony życzę sobie i wszystkim innym powodzenia i wytrwałości !:)

Gość BannersBroker
Ja odmieniam swoje zycie pod każdym względem, nie tylko wyglądu osobistego. A to wszystko dzięki pieniążkom, których mi z każdym miesiącem przybywa. Jesli ktos jest zainteresowany współpracą w ogromnej firmie działającej na rynku reklamy internetowej podobnie jak Google to zapraszam do rejestracji przez swoje biuro: www.bannersbroker.com/justin55

Gość zolka22
Wiadomo pieniądze pomagają ale uważam, że nie jest to czynnik najważniejszy aby zapoczątkować zmiany :)

Gość BannersBroker
Zgadzam się z Tobą zolka22. To nie najważniejsze,ale w dzisiejszych czasach pieniądze pomagają w wielu rzeczach. Nawet chcąc pomóc komus potrzebującemu, rodzinie,choremu. Za wszystko trzeba teraz płacić- to przykre, bo ludzi nie mają serca. Liczy się tylko kasa kasa kasa! Nie jestem materialistką ale zyje mi sie lepiej. Nie da sie ukryć.

Gość Ona Nieznajoma 24
Hej , tem bym chciała coś zmienić moje zycie jest strasznie monotonne, a po slubie z powodu przebyej depresji odizolowałam się od znamych, brak mi kolezanek, przyjaciołki komus komu bym sie mogła wygadać pozwierzać,,, chciałabym sie wyrwać z domu itp ale to nie jest takie proste wszystko , moja psychika mi na to nie pozwala, staram sie walczyć, otowrzyć na ludzi ale naprawde to nie jest takie łatwe

Gość BannersBroker
Ona Nieznajoma może chciałabyś zająć się czymś nowym, fajnym, a do tego przynoszącym zyski.

Gość zolka22
Ona Nieznajoma 24 podaje Ci kochana swoje gg: 875 7775 jeśli będziesz chciała pogadać nawet o głupotach bardzo chętnie z Tobą porozmawiam! Pozdrawiam i głowa do góry :*