Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala umca umca

Czy to jest normalne podejście? Czy wszystkie tak macie?

Polecane posty

Gość tralala umca umca

Sytuacje: 1) Spotykam starą znajomą. Chwilę rozmawiamy, po czym ona zadaje mi pytanie, czy kogoś mam. Nie widziałyśmy się kilka lat, a ona nie jest zainteresowana, jak mi się w życiu wiedzie. Najważniejszą sprawą jest facet. 2) Jestem na spotkaniu z koleżanką. Cały czas pierdoli o swoim przydupasie. Co pół godziny dostaje od niego smsy. Oczywiście, rozmowa nie schodzi z tematu mężczyzn. 3) Rozmowa z ludźmi ze studiów. Wszyscy pierdolą tylko o swoich drugich połówkach. Czy naprawdę ludzie nie mają o czym rozmawiać? Czemu wciąż napierdalają o swoich chłopakach vel dziewczynach? Co mnie gówno obchodzi, jaki kolor włosu/oczu mają ich partnerzy?

Gość asdewr
a nas gówno to obchodzi,e gówno cię to obchodzi

To normalne, że ludzie w szczęśliwych związkach lubią rozmawiać o swoich drugich połowach. Ale nienormalne jest nadawanie o tym cały czas i zadawanie takich pytan:O

Mnie koleżanka, którą dawno nie widziałam pyta gdzie pracuje i ile zarabiam ;/ Więc w sumie wolę temat facetów

Gość sima
hehe to norma takie pyt-ale zeby naaokraglo? i na wejsciu.....hmm nie martw sie-tez tak mam ale z mety ukrocam temat i tyle.;)

Gość tralala umca umca
dla mnie to nie jest normalne. spotykam się z człowiekiem, a nie z jego drugą połówką. po co mam słuchać, kim jest ten facet? rozumiem, że przyjaciółka i dobra koleżanka mi opowiadają takie rzeczy, ale zwykłe znajome?

Gość sima
fragrance no pyt o zarobki to juz przegiecie-ale wtedy to trzeba zagiac osobe tak by zwyczajnie sie odechcialo jej pytac znowu-.;) no chyba ze mowa o b bliskich -ale to tez ma granice.

Gość sielska
dlatego nie chodze na rocznice klasowe,choc mam wlasny dom (bez kredytu)meza i dziecko.No i czym tu jest sie chwalic?

Gość sielska
o zarobkach tez nie rozmawiam,bo dla jednych do pozazdrodzczenia,a dla innych godne politowania.Jestesmy pracowici,wiec nie narzekam.

Gość tralala umca umca
mnie w ogóle drażni, że ludzie nie mają wyczucia. nie potrafią rozmawiać o normalnych sprawach, tylko są zafiksowani na jakichś błahostkach.

Gość sielska
kazdy przewaznie skupia sie na sobie

Gość sielska
tylko,ze jedni ciekawie opowiadaja,a drudzy smeca;)

tez mnie to nudzi. moge posluchac raz, ale nie na KAZDYM spotkaniu z kolezanka. jest tyle ciekawych tematow do rozmow. tyle ciekawych rzeczy ktore mozna by omowic. ale nie, lepiej gadac przez godzine o jakichs gownianych niby problemach z chlopakiem. nuuuda;/