kasia137 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Witajcie,mam pytanie czy musze miec skierowanie od lekarza ginekogloga na badanie krwi beta czy moge isc bezposredniodo laboratorium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia137 0 Napisano Sierpień 25, 2012 nikt niewie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość W ogromnym przelocie Napisano Sierpień 25, 2012 Jak zapłacisz to nie musisz mieć skierowania. A jeśli nie ma żadnych przesłanek, że jesteś w ciąży to nie wiem czy lekarz wystawi skierowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia137 0 Napisano Sierpień 25, 2012 dziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia137 0 Napisano Sierpień 25, 2012 zapomnialam sie zapytac...ile sie placi za takie badanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość W ogromnym przelocie Napisano Sierpień 25, 2012 To zależy od laboratorium. Jeśli laboratorium w przychodni NFZ to podejrzewam, że ok. 30zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańczowaaa Napisano Sierpień 25, 2012 kasia ja płaciłam 30 zl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach