Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 dolarów

wy warto sobie zrobić "żelowe" paznokcie?

Polecane posty

Gość 27 dolarów

mam bardzo słabe, łamiące się paznokcie, jak już mi trochę urosną to jeden po drugim zaczynają się łamać... :O

Gość a powiem
ja mialam taki sam problem ale........ znajoma polecil mi produkt fimy eveline na lamiace slabe i rozdwajajace sie paaznokcie......sa rozne rodzaje ja mam akurat ,,twarde i lsniace jak diament, i wierz mi w krotkim czasie zrobily sie swietne nie lamia sie a wygladaja pieknie

ja tam bym nigdy nie chciala miec jakiegos sztucznego gowna na paznokciach, wystarcza mi wlasne, dlatego tez wg mnie nie warto

Gość lilaaaaaaa
całe życie w żelach chodzić nie będziesz, a jak zdejmiesz to w ogóle nie bedziesz miala paznokci. lepiej jakś odzywkę

Gość Problem...problem
ja własnie robiąc żelowe uhodowałam sobie swoje, teraz mam długiem, mocne,sama pomaluje i jest git

Gość bufka lubi plakac
kup odzywke keratynowa w kapsulkach w aptece i zapomnisz o problemie. Cale 12 zeta!

Gość Problem...problem
żel aż tak nie niszczy paznokci tylko akryl, ja kiedyś robilam i akrylowe, potem przerzuciłam się na żelowe, a teraz wogóle nie robię u kosmetyczki

Gość Problem...problem
żel aż tak nie niszczy paznokci tylko akryl, ja kiedyś robiłam i akrylowe, potem przerzuciłam się na żelowe, a teraz w ogóle nie robię u kosmetyczki