Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dhjvxg

Kto mieszkał na Węgrzech ? Opinie

Polecane posty

Gość Dhjvxg

Czy ktoś z was mieszkał tam ?? Proszę o opinie , czy drogo, jakość zakupów i benzyna ... Jak ogólnie wam sie mieszka lub mieszkało ??

Gość Dhjvxg
Ok... Mieszkałaś tam ?? Coś wiesz wiecej? Czy dużo różni sie od naszej pl ? Zakupy są drogie ? Jedzenie dobre? Jak z benzyna ? Czy to prawda ze mieszka tam dużo Rumunów i Cyganów ???

Gość Nic strasznego
Nie mieszkałam ale parę lat temu byłam na wczasach i ogólnie było drożej niż u nas. W zeszłym roku jechałam do Chorwacji i zaczymałam się na 2 dni nad Balatonem ,tam jak w czasach PRelu.

Gość Dhjvxg
Balaton ??? Hmmm... Mam propozycje pracy i właśnie 50 km od balatonu... Jacy są Węgrzy ? Mili ? Dużo tam Rumunów i Cyganów czy to nieprawda ???

Gość Karolinaaa0123
ja byłam parę dni temu, i ogółem fajne tylko baseny. A tak to prawie w ogóle ludzi nie widziałam płodych same stare strupy. Jest raczej drożej.. nie no podobnie w sumie. Benzyna nie wiem ale chyba droższa z tego co pamiętam

Gość blebchdvcbc
aha i jeszcze jedno, same cygany prawie tam są, ludzie nie mają pojęcia o angielskim, próbowałam wytłumaczyć że chce trochę lodu do soku a babka nie ma pojęcia co gadam mówie "ICE" a ta zero, zawołała inne babki żadna nie zrozumiała

Gość Dhjvxg
Piszcie co jeszcze wiecie . Plusy i minusy tego kraju. Jak już mam przenieść tam swoje życie to wolałabym wiedzieć :/

Gość ixyyyyyyyyyyy
a jakie znaczenie ma to czy jest drozej niz w PL? bedziesz zarabiac wg tamtejszych standardow wiec i tak samo bedziesz wydawac bez sensu jest takie porownywanie cen nie biorac pod uwage zarobkow poza tym wiekszosc opiera swoje zdanie na tym co widzieli przez dwa tyg w czasie wakacji, a przeciez wiadomo, ze wtedy troche inaczej sie na to patrzy niz jak sie tam zyje ludzie ogolnie sa bardzo sympatyczni, chociaz jak ktos zauwazyl nie zawsze da sie dogadac po angielsku

Gość Fbhg
Jak w temacie.. Kto mieszkał. Czyli o dłuższy pobyt mi chodzi niż 2 tyg.