Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezesowa klubu

depresja ...

Polecane posty

Gość prezesowa klubu
oglądałam kiedyś film o lasce, która miała szczęśliwe życie, dom, rodzinę, pracę, ludzi wokół siebie a i tak wpadła małpa w depresje ..

Gość Niyyylee
:O Wy macie depresję z braku zajęć. Ja mam pasję, mam pracę, mam szkołę, mam zdrowie, mam chłopaka i co? to czemu łazę taka zdołowana i nawet do jedzenia się zmuszam bo po prostu nie mam ochoty i wstanie rano to dla mnie okropny wysiłek, nie mówiąc o myciu się itd?

Gość prezesowa klubu
Niyyylee - to ty masz chociaż faceta, a objawy mam całkiem takie same jak ty ! wybieram się do psycho , żeby mi coś tam poukładała we łbie, zobaczymy co z tego będzie, narazie siedzę na kafe i użalam sie nad sobą. ;]

Gość prezesowa klubu
tzn co lubię ? nie rozumiem ;>

Gość Niyyylee
czasem wolałabym go nie mieć, jak mam te mega złe dni. Bo on mnie nie rozumie, nie rozumie, jak mozna mieć normalne życie i bez poważnego powodu wpaść w depresję. W kółko się kłócimy, o byle pierdołę. Tracę checi na wszystko, zaraz stracę ten związek dzięki depresji bo nie chce mi sie nawet walczyć. Nie chce mi sie dzisiaj z nim widzieć i on powiedział, ze nie umiemy sie dogadać więc nie przyjeżdza a ja tylko wzruszyłam ramionami.. gdzieś tam zakłuło, ale nic z tym nie robię. Wpierdzielam chipsy bo od kilku dni dla odmiany zaczęłam zajadać wszystko.

Gość prezesowa klubu
Niyyylee - no to dziwnie masz, skoro masz to czego b yinni pragnęli a nie mają ... moze brak ci szaleństwa ? bo mi bardzo !

Gość wy jestescie bezrobotni
to nie depresja tylko LENISTWO idiotko. Ty chyba nie wiesz co to depresja. Kurwa co za tłumaczenia. WPierdol by ci się przydał to może byś się obudziła. ŚMIERDZĄCE LENISTWO

Gość Niyyylee
Nie. Moja pasja to jazda konna więc przebywam wśród ludzi, robi się ciekawe rzeczy - nie ma nudy ogólnie. A jednak i do tego zaczynam się zmuszac. Nie wiem z czego to wynika. Może z niechęci do samej siebie, niskiej samooceny, braku akceptacji przez ludzi wieki temu, klótnie z mamą które się pogłębiały, samotność w domu - sama nie wiem.

Gość prezesowa klubu
tak jestem leniem kolego/ koleżanko :) co lubię ? tak uwielbiam słodycze ale nie mogę ich jeść :\ lubię jazde na rowerze, słuchać muzyki, imprezy których nie mam ... lubię być w ruchu ale siedzę ciągle w domu, koncerty, ogniska- których też nie mam i tak w kółko. a co ?

Gość Niyyylee
Nie. Moja pasja to jazda konna więc przebywam wśród ludzi, robi się ciekawe rzeczy - nie ma nudy ogólnie. A jednak i do tego zaczynam się zmuszac. Nie wiem z czego to wynika. Może z niechęci do samej siebie, niskiej samooceny, braku akceptacji przez ludzi wieki temu, klótnie z mamą które się pogłębiały, samotność w domu - sama nie wiem.

Gość DyzioIis
prezesowa jednym slowem potrzebujesz kopa do zycia :)

Gość prezesowa klubu
Niyyylee - wygląd zawsze można poprawić a charakter ? nie będę ci tu prawić rad bo sama nie wiem jak sobie samej doradzić, ale trzymaj się cieplutko , musimy z tego wyjść cało :)

Gość prezesowa klubu
spadam, dzięki :)