Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talking<3

Pogadajmy

Polecane posty

Gość talking<3

Ja piszę słowo i wy rozwijacie temat wakacje

Gość nie chcesz isc to nie idz
te wakacje sa straszne

Gość Pharaon Reviens
spierdalaj

Gość talking<3
no, moje najgorsze, a już się kończą jeszcze 9 dni oprócz tego dnia i mi się nudzi byłam nad morzem, ale tylko się przeziębiłam :/

Gość talkingiksde
teraz ktoś inny podaje słowo

Gość innyktośniżmyślisz
debil

Gość nieprawda!!!
jagienka

Gość NiewidocznyKwiat
jagineka87 to osoba , ktora akceptuje tylko chude osoby i wieszaki. dla niej 60 kg to tragedia.

Gość tosty
ona sama jest tragedią myślę że na tej stronie nikt jej nie lubi, może oprócz jej samej

Gość NiewidocznyKwiat
jagienka87 * mialo byc.

Gość NiewidocznyKwiat
Nie ma co robić , to musi wymyślać porąbane tematy do dyskusji by poczuć się slawna na kafe :*

Gość tosty
jest już sławna na kafe ale to zła sława nienawiści że tak powiem w każdym razie chodzi mi o to że jej sława to ludzie którzy jej nie nawidzą

Gość NiewidocznyKwiat
No to widzisz ja tylko jeden watek na kafe od pol roku obserwuje , a tak to tu sie nie udzielam. Dzis pierwszy raz poczytalam tematy w dyskusji ogolnej a tu wszedzie jej pelno. Na dzien dobry wyzywa grube osoby , jak to jest zle majac 60 kg.

Gość NiewidocznyKwiat
Widocznie to i dobrze ze tutaj nie ma zbytnio dobrego zdania bo tak pisze jakby jej na tym wlasnie zalezalo.

Gość tosty
wyzywa też biednych ludzi

Gość NiewidocznyKwiat
Ehh to juz calkiem. Ja nie wiem czemu tacy nie podlegaja jakiemukolwiek prawu , ta anonimowosc w Internecie powinna byc ograniczona.

Gość tosty
też tak uważam

Gość NiewidocznyKwiat
Ale narazie cos cichutko brak jej nicku a ona najczesciej tutaj w godzinach nocnych przesiaduje?

Gość tosty
nie wiem kiedy przesiaduje ale ostatnio jak gadała o biedronce to potem zniknął temat i ona może się ukrywa i obserwuje jak szpieg? :D

Gość NiewidocznyKwiat
Tak to prawda , temat o grubaskach też zniknął. hmm..

Gość tosty
ciekawe czy sama usuneła

Gość sfdggsh
Być może , jednak cos jest na rzeczy a ona taka glupia nie jest , bo ja nie zauwazylam do tej pory funkcji usuniecia tematu.

Gość tosty
a ja tak moje ulubione tematy i usuń wszystko jeśli to ot samo, a jeśli nie to nie am takiej funkcji chyba

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix
A ze mna chcesz pogadac? O mojej bezdomnosci i bezrobociu? Wstapilam na kafe bo sie zastanawiam co tu robic dalej. Zajrzalam tu. Kafe to moj MORDERCA. kafe to moj KAT jest. I dalej tu pisze nie wiadomo po co. Kiedys ich poprawialam bo zostawilam tu sporo listow na poczte, a oni mi za to tak odplacili - ta cala kafe , ze NIECH ICH SZLAG TRAFI wiecie. Ale zastanawiam sie ile w sumie mi zasrali jak powiem wam, ze i tak prywatna skrzynke mialam rozwalona od 2008 w sumie. Nie docenilam tego. I tylko sie przylaczyli. Zeby nie bylo, ze wszystko przez kafe. Niekoniecznie. Skrzynke prywatna mialam rozwalona wczesniej i BYC MOZE tak szukalam pracy za granica jakos strasznie. W ten sposob. Uciekajac JAKBY??? poczta. Bo wiecie tyle zla narobilam BEZ SENSU w sumie - tez sie musze zastanowic nad tym co ja w sumie zrobilam. I czy ja tak zle myslalalam, ze skoro nawet dyplomowania nie moglam zrobic to nikt mnie nie chcial i do pracy fizycznej na Zachod sie zglosilam, ale nie stalej - tego nie rozumialam tylko zeby zarobic i NAJWYZEJ znowu do szkoly w Polsce chociaz... w sumie po co? Tak wyjechac dalej BYC MOZE czy cos , ze te papiery w szkole nie mialy sensu moje wiecie. No ale to co sie stalo na Zachodzie mi to mnie przeroslo. Skrajna demoralizacja sie dowiem. Niekoniecznie. Ja dzis tak mam czasu wiecej, mysle. Mnie dopadla historia i ...Kamelia. Doslownie ta Kamelia z kafe mnie dopadla - nawet nie ta Janina wiecie - ta Kamelia ze jej nie docenilam i tyle. No to stala sie straszna tragedia, a ona nie docenila mnie. No ale to jest skomplikowane bo wiecie w sumie nawet jak z nia pisalam to jak?O kulturze, HISTORII wlasnie, o tym ze ma byc TROCHE katoliczka. I taki szlag mnie trafil za to, ze w ogole sie do niej odezwalam. Nie zauwazylam tej Janiny S - i zaczelam od Kamelii. A wiecie czemu? Bo jak bylam dzieckiem to uwazalam sie za protestantke i stawialam ich wyzej. I mialam zalowac, ze pisalam na kafe. Ale stalo sie i tyle. Takie cos to jest. Niemcy wiecie to jak mnie potraktowali POPRZEZ POLSKE - to Armagedon - ale nie ta nazwa. No jakos sie obrazilam PRZERAZAJACO od A do Z ze tak NARZYGALI sobie jak dla mnie mna na swoj wlasny paszport. Tak jakby to w ogole wiecie to nie istnialo. Nie bylo zadnego paszportu niemieckiego. A jesli on jest na wycieczki tam no to bylam na wycieczce i o co poszlo? I tyle. Obrzydliwe. Jedna kasa w takim razie. Nie.No wiecie ale mimo wszystko opluli sobie ten paszport jak dla mnie i mnie, ze szanowalam ich i tyle. Narzygali na mnie. Bo ja sie zle zachowywalam - bo oni na mnie srali i rzygali, ze w ogole uszanowalam ich paszport i wiecie oni sa naiwni jak dla mnie. Tego Kohla i Schrodera to widza wiecie , ale reszty? I teraz tak wiecie mysli dostalam , ze takich beznadzieji na swiecie a nawet powiem wam jak maja takie wartosci w tych ksiazkach swoich jakie maja - w tej swiatowej firmie to wrogami swoimi sa ze TAK CYGANIA ze maja inne wartosci i tyle. No i teraz tylko zostaje pytanie wiecie -czy oni W OGOLE maja racje - tak sie na mnie zawzieli , ze ta firma zatrudnia WROGOW NIEMIEC. Czy oni w ogole mogli tak myslec? Pomyslcie. A kim jest Adolf Hitler? Przyjacielem Niemcow? No to mieli leciec Adolfem. Inaczej ta firma jest wrogiem SAMEJ SIEBIE a wszystko na mnie. No takie zera wiecie. I przez nich nie mam pracy, niczego. Ja sie nie dam. Nie maja racji ze sa WROGAMI NIEMIEC. Nie maja racji ani z pierwsza czescia nazwy swej, ani z druga. W ogole. Jakby mowili po angielsku wiecie. Ale to tez nie za bardzo. A mowia tam po niemiecku to co za wrogi Niemcow. No i wychodzi czysto , ze to sa tacy NAZISCI , a ich najwiekszym przyjacielem byl Adolf Hitler. No tak. Czy oni sluchajcie mieli lepszego przyjaciela swego niz Adolf? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość NiewidocznyKwiat
Co to za spam ?

Gość tosty
życie jest potworne, niesprawiedliwe, staraj się o pracę w odpowiednich urzędach, gdzie mieszkasz? są organizacje oferujące pomoc dla bezrobotnych starałam się zrozumieć twoją opowieść i zaciekawiła mnie ona czekam na ciąg dalszy

Gość tosty
jednak muszę przyznać że ta historia jest dla mnie nie jasna pod kilkoma względami

Wiecie siedze przed tym kompem i chce skonczyc temat raz na zawsze - takze to jacy sa Polacy w Niemczech i ze taka firma tak mnie zgnoila. Ale oni zrobili sie BEZ SENSU wrogami Niemiec, a w sumie nie przemysleli tego i sa wrogami SAMYCH SIEBIE. Bo jak bez sensu napadasz na panstwo to jestes wrogiem SAMEGO SIEBIE i przez to tam jest takie swinienie ze to sie opisac nie da, a szef popelnil samobojstwo bo za to mnie nienawidza, a czemu? I tyle. A czemu? On zrobil PRZEZ FIRME wroga samego siebie - a byl wrogiem Niemcow? Albo tak- czy sam dla siebie i tej zalogi byl wrogiem. Nie - no i widzicie taka historia to jest i tyle. I tak to wyglada , ze wrog panstwa z kasa wiecej wart niz ktos bez kasy kto panstwo im szanuje - chociazby ten paszport niemiecki. No ale czyimi oni tak naprawde sa wrogami? Panstwa? Samych siebie. Przez to do tego doszlo. I pamietajmy ze oni mieli szefa A a teraz co? Znaczy troche pozniej. Bo wiecie im sie tak fajnie po mnie leci, tylko kto tam te kase zarabial wiecie. I tyle. Ale obroty maja. ALE JAK? I tyle. SZEFEM, ktory popelnil samobojstwo i wszystko na mnie. Ale co? I patrzcie - piszac to nie niszcze ich? Niszcze i obroty im zaczna spadac i co oni mieli racji? Oni zniszczyli mnie to ja zniszcze ich bo oni wlasnie sa NIEMCAMI ale wrogami samych siebie. I temu tam w ogole nie ma Niemcow i jest tylko kasa. A szefem byl Niemiec - kasa byla jego i oni ktorys rok juz na mnie ze MAJA SWOJA RACJE. No wiecie co - nie warto na to zwymiotowac. Naprawde. JAKA? I tyle. Ze nie leca Adolfem Hitlerem jako wrogowie Niemiec? Taka racje moga miec jedynie no to zadnej nie maja , nie? I tyle. Maja jakas?

Gość tosty
zemsta nie jest dobrym wyjściem gdzie mieszkasz?

No ja potrzebuje RENTE wiesz od Niemcow teraz. I jestem w takiej sytuacji, ze zobaczcie WROGIEM NIEMIEC kto moze byc. A wyjazd byl na paszport niemiecki moj. No to mieli powiedziec, ze nie chca passow niemieckich czy mnie jesli nie jestem wrogiem Niemiec. Rozumiecie to? Wiecie dlaczego oni mnie tak gnoja do dzis. A teraz ta wiocha - zeby sie nie wydalo jakie sa PRAWDZIWE WARTOSCI NIEMCOW. Ze gorszych zersk nie ma. A ja sobie wymyslilam , ze w takim koncernie - w takiej firmie powinny byc przepisy. Wyobrazcie sobie, ze tam sa niemieckie wartosci I NIC WIECEJ. No to jeszcze rodowod. Nie moj.No to wiecie. Dziwne takie. Zostaje jezyk. Minimalnie znalam ten jezyk i W SUMIE bez kasy powinni mi pozwolic wyjechac z tej firmy dalej. Nie. Dlaczego? I sluchajcie - czy paszport niemiecki jest to wartosc NIemca czy nie? Jaka? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(