Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talking<3

Pogadajmy

Polecane posty

Gość tosty
ale teraz już tam nie pracujesz? i mieszkasz gdzie?

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix
Wiecie jakie sa NIEMIECKIE WARTOSCI? Oprocz tego, ze jest to ZGRAJA dla mnie. Rodowod - sw. Elzbieta nie, NOE - tak? Noe to jest ich rodoowd. I jezyk. No to troche slabiej znalam. Po szkolach bylam. A ta Ilona to wiecie co - jest po szkole, nie jest po szkole? No mowie wam jakie to sa zera to sie w glowie nie miesci mi i tyle. I zeby lecieli Adolfem Hitlerem to maja racje. Nie - oni leca ze sa WROGAMI NIEMIEC. No to firma taka a taka - bo sobie nie pozwole wpisac nazwy imienia Adolfa Hitlera i moga byc. Naprawde. W koncu tez ksiazke napisal, nie? I tyle. No wiecie - w glowie mi sie to wszystko nie miesci jacy oni sa do dzis i TO JEST DOBRZE. No to dobrze tylko musze sobie to UZMYSLOWIC ile w sumie znaczyla MADROSC Hitlera i znaczy do dzis. Bo bym NIGDY NIE UWIERZYLA.Naprawde. :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość tosty
upomnij się o rentę i odpowiedz na [pytania czy mieszkasz gdzieś i czy tam pracujesz? bo to nie ma sensu pieszesz jakbyś nie widziała moich pytań

Wiecie normalnie to polowa ludzi jest tam powyrzucona z pracy za to jakie z nich swinie. I Niemcy maja to dziedziczne. SWINIENIE. A takze to ze NIGDY NIE ZROBILI MADREJ WOJNY. Nigdy. Ja sobie to jeszcze przelece. I jedyne NAPRAWDE co umieja to dorabiac sie w taki sposob, ze naprawde ten rodowod - roslina , zwierze I normalnie GENETYCZNE SWINIE to sa. Moze z tych Zydow pomordowanych w wagonach zwierzecych. Cos w tym stylu. Takie cos maja. Jedynie ze nie chrzakaja. Naprawde. Bo wiecie w koncu sie zaczelam uczyc tego niemieckiego i tyle. Ale normalnie Niemcy i zwierzeta - swinie chrzakajace i tyle. Naprawde :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość tosty
przestaję to czytać czy ty nie widzisz moich pytań?!

wiecie oni sa wielce LESNI ale w sumie oni tacy sa bo zwierze SWINIA a roslina KAPUSTA. Kapusta - naprawde. TACY SA. Roslina zwierze. No a maja mniemanie o sobie z tego. Ale jakie? SWINIA I KAPUSTA. Naprawde :( I jak dostac mam rente widzicie od SWINI I KAPUSTY? JAK? :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie jak wam sie kojarzy Niemiec - JELEN i np DAB - jakies takie szlachetne cos. A tu swinia i kapusta. I przez taki moj los, ze taka firma NIEMIECKA bo sie nie dam, takie wartosci swini i kapusty i ...takie mam szanse na cokolwiek. Bo ja nic nie robie, nie jestem aktywna. A JAK? I tyle. A JAK? Jak sie tu dogadac z takimi ludzmi. I tyle. Aaaa ide na razie. GDZIE MOJA RENTAJEDNAKZE?:( 😡😡😡😡 :(

Gość NiewidocznyKwiat
A wez w zyciu do Niemiec bym nie pojechala. Wszedzie byle nie tam.

Gość tosty
ja też a ta kobieta która pisze o niemczech nie odpowiada na moje pytania i sama nie wiem co o tym sądzić

Moze to ani swinie nie sa wiecie:(Bo swinie to troche miesa. Kapusta to na pewno, a zwierze - jelonek rogacz na kapuscie. Jak sie tu z nimi dogadac zeby mi dawali rente? Stonka na kapuscie to jest. Albo jakas szarancza. A moze KOMAR czy mucha. No to bym nie przesadzala. Ale komar. I wiecie tu takie wartosci NIBY a tu wezma i tak zgnoja. A jakim prawem? Ale NA SZCZESCIE im umiem oddac. Dzieki Bogu. No ale wiecie ALE POCIECHA. I nic tylko Polska jest dobra, Polska jest dobra. No jak deby ostatnie. A tacy wiecie niby rozgarnieci i w ogole :( Nie wiem. Co o tym sadzicie? No przeciez to jest zagadnienie calego panstwa JACY ONI SA? Na pewno kapusta, a zwierze? nie wiem do konca. Zajac? Dziwne, nie? Moze jakis ptak co sra w kapuste i takie mam szanse na moja rente od tych degeneratow historycznych wiecie. Bo duzo rzeczy nie wiedzialam bo jakbym wiedziala to bym se ich PO PROSTU DAROWALA w tym 2010. A oni mna tak pomietli. No ja sie zalamie. Na szczescie ta Zielinska sie powiesila, ale JA TO MIALAM WIEDZIEC. Bo czy jest nadzieja ze oni sie poprawia. Na pewno :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość NiewidocznyKwiat
No ja tez , czytam i nie moge zrozumiec ale nie chce urazic autorki moze ma jakies przezycia :o

Gość talking<3
z tego co widzę mój temat zmienił się w wyżalanie się a nie niewinną zabawę na nudę....

Gość NiewidocznyKwiat
Ja tylko poruszyłam temat jagienki z tego forum bo zaciekawilo mnie troche czemu robi tutaj takie zamieszanie.

Gość tosty
niech w jej życie wejdzie trochę radości a jak będzie o tym rozmyślać to nie znajdzie rozwiązania problemu bo go nie szuka tylko się użala

No ja widze twoje pytaniaale CO JA MAM CI NAPISAC kobieto? Ze mnie tak Polska wkopala bez pieniedzy i TO JEST DOBRE, tak? To jest ten UCZCIWY NIEMIEC. Jasny gwint. Zamiast mnie pozalowac, ze bez kasy mnie wyslali to sie zaczeli zastanawiac czy mnie sie nalezy kasa bez pieniedzy w sumie w Niemczech czy Holandii. No a calosc PODOBNO o stala prace. I kto mnie pozalowac ZE TAKIE GLUPIE BIURO I OHYDNE i za miesiac rob se co chcesz. No to w takim razie Zielinska miala isc do banku. Tez nie. Dlaczego? Rozumiecie cos z tego? No przeciez ja robie JEDNO DNO wszedzie i coja mam robic dalej. I CZEMU?i tyle. No i ona myslala nic tylko, ze tak do banku pojdzie. No ja tego w ogole nie rozumiem. I WSZYSCY NA MNIE. A za co? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość talking<3
nie twoja wina, ale wątpie czy uda mi się powrócić do tej zabawy przy tej bezrobotnejibezdomnejpani

Gość talking<3
proszę pani, niech pani odpowie na pytania kogoś kto nazywa się tosty i zrozumie że my nie za bardzo rozumiemy o co pani chodzi

Ide ju wiecie y tego watku, ale w tzm banku TO SAMO. Siedxi tam normalnz alfons x yielonzch swiatkow a ja nie. TACY SA!!!! Takie xera i tzle. Gnoje i koniec . GDZIE JEST MOJA RENTA Kurwa mac + bo TAKA PRAWDA jest. żwsciekly

Gość talking<3
do widzenia zaczynamy zabawę od początku kto chce podać słowo?

Gość NiewidocznyKwiat
Moze niech zalozy oddzielny temat , napewno sa tacy ktorzy jakos pomoga bo oprocz trolli internetowych jest tu naprawde duzo dobrych ludzi choc dopiero od dzisiaj tak naprawde tu jestem.

Gość NiewidocznyKwiat
Antybiotyki :P ?

Gość tosty
antybiotyki kojażą mi się z chorobą ja daje słowo zmęczenie

Gość NiewidocznyKwiat
No ja dzisiaj to raczej zmeczona nie jestem , raczej przynudzona ale chcialabym byc zmeczona bo wtedy latwiej mi zasnac i nie mam problemu z bezsennoscia ;)

Gość talking<3
zmęczenie to objaw pojawiający się u mnie gdy jest rok szkolny ki trwający 10 miesięcy zamykam ten temat i otworzę nowy

A ide stad wiecie,ale napiszcie - powiedzcie - zwierze to Niemcy moga miec nawet i JELENIA, ale roslina KAPUSTA. No jaka roslina inna. ZADNA. i tyle. Tacy sa. Dla mnie. Kapusta i jelen mi powiedza. Nie swinia i tyle. No a w sumie jakies male. Musieliby se wiecie zrobic takie badanie JACY ONI SA? Zeby im nie wyszla... GLISTA W SLOIKU wiecie. Bo co sie tak przywalili do tej mojej renty to tez nie rozumiem, a KAPUSTE to wymyslilam , zeby nie bylo ze ZADNEJ WARTOSCI W OGOLE NIE MAJA jako te 3 Lucyfery. No cos tam maja - z szacunku do Helmuta Kohla maja te kapuste. Ze go szanuja. Moze mogli postawic na co innego? Nie to by musieli inaczej myslec. Ale zwierze to naprawde nie wiem jakie. Ale kapusta pasuje. I slimak ktos powie. No tego to nie wiem.Wlasnie bym nie powiedziala. ROPUCHA, a na pewno GLISTA W SLOIKU za moja historie. Wtedy nie ma zadnego problemu ze zwierzeciem ich dla mnie, a kapusta jest WYLACZNIE OD HELMUTA KOHLA. No naprawde. Czemu oni mi nie chca oddawac mojej renty? Niech sobie to przemysla. A nie? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość tosty
kończę już nie będę dziś na kompie więc niech ktoś inny zakłada jeśli chce nowy temat z tą zabawą pozdro

Gość talking<3
ja jakoś nie mam na to ochoty jeśli zjawi się ktoś kto popsuje zabawe

A ide od was, ale troche sie pocieszylam wiecie Niemcami jako GLISTAMI W SLOIKU bo tak sie uratowali po tym Adolfie nie? A mniemanie o sobie. I budowy do tego pasuja i wszystko. Rzymem mi powiedza - nawet papieza maja. No - a co ten papiez jest warty? Dajcie spokoj. Tak normalnie Z NIEWYPOWiEDZIANA DOBROCIA i tu rozumiem wezwanie czy WYZWANIE dla mnie czy to warto i tyle. Czy to warto? I taki mam punkt w zyciu. Juz taki punkt mialam kiedys. I znowu do niego wrocilam, no ale... i tyle :( Niemniej jeszcze raz niczym WIESZCZ NARODOWY zawolam - gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość NiewidocznyKwiat
Szkoda ze idziecie moze nowy temat bedzie lepszy. :D

Kto byl wieceij warty - napiszcie sami - sw. Elzbieta - matka Jana Chrzciciela czy Noe uratowany od potopu. Jeszcze w Niemczech NOE. Nie moge. Jedno USA i NOE najwazniejszy. Ciekawe czemu... ja to mialam wiedziec i OD RAZU RZUCAM PASZPORTEM niemieckim. taka jestem, a tak? Zobaczcie jakiego oni dekla zrobili ze mnie i tyle:( A ta kapusta to wiecie nic tylko po wojnie mieli kapuste hodowac takie cos. Tak zaczeli rozwijac przemysl - ze mieli miec POLA KAPUSTY, ale PASOWAL im Jan Ewangelista na paszportach i TAK SIE URATOWALI ale mnie powiedza ze to gowno warte. A jak oni dostali te kredyty swoje? Z Jana Ewangelisty z paszportow. I oni mi powiedza ze ja jestem chora na leb. No to sie jeszcze okaze. Cos w tym na pewno jest, ale bez przesady i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(